kızlar bi bakarmısınız lütfen..

xtubisx

rabbime emanetsin bebekim
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
202
0
sat tarihine göre 7 aftalık hamileyim..sizce kalp atışı görünürmüü doktor 8 haftalıkken çağırdı ama benim içim içimi yiyorr 5 haftalıkta bile gören varmış ben 5+2 de gittim hiç bişey yoktu keseden başka ..sizce bugün doktora gitsem görünürmü kalp atışlarıı çokmu aceleci davranıyorum

canım önce çok tebrik ederim seni.
ben 6: 3 haftalık hamileyken kalp atışlarını gördüm.
bence eger geç döllenme olmamdıysa görebilirsin canım.

canım bende 6 hafta 3 günlükte öğrendim kalp atışı vardı yanılmıyorsam.ama 8 haftadan önce olmaz falan boşuna kendini üzme derim.a.szaten hamilelik sabır isteyen bir durum sağlıklı olsun da sen sabret.Allah kucağına almayı da nasip etsin hepimize.opuyorumnanaktan

canım önce çok tebrik ederim seni.
ben 6: 3 haftalık hamileyken kalp atışlarını gördüm.
bence eger geç döllenme olmamdıysa görebilirsin canım.

hayırlı olsun canım seninde bebişin..

canım vallahi dayanamadım ve randevu aldım saat 5.30 da gidicemm..inşallah duyarımm en azından içim rahatlamış olacak iyi yada kötü dr bişeyler bilir..

Canım tebrik ederim Allah kucagına almayıda nasip etsin sağlıklı bir şekilde.ben 7 haftalıkken gittiğimde bizde duyamamıstık 1 hafta sonra tekrar gel bakalım dedi gittiğimde ilk pıt pıt larını duymustuk korkma gec dollenmeyle ilgili olabiliyor kalbini ferah tut sen

canım sanırım gitmişsindir.insallah görunmustur.ama görunmediysede endişelenme olur mu?dr garanti olsun diye 8 hafta demişti sana muhtemelen ama sabırsız ve heyecenlısın anlayabiliyorum seni:))) neyse haber vermeyi unutma haa:)))

canımcımlarım:) gittim evett ben ne göördüm nede duydum karından baktı... dr ses dinledi sanki deniz kabuğu dinlersin ya öle sesti
canlanmış kan akışı başlamış dedii kalp atışı yani..bende neden görüp duymuyorum dedimm çok küçük çünkü daha dedii..

içim rahatladı ama pıt pıtt o sesi duyamadım:)

haftaya tekrar gidicem inşallah

canım ya ben pıt pıt sesi daha dun duydum.Ama pıt pıt değil resmen gümbür gümbürdü:))))))kalbi daha minnacık görememen normal.Azcık daha büyüsün görunce inanamayacaksın.acayip bişey sanki bir hucre yığını oynayıp duruyor karsında:)))
tekrar tebrikler,için rahatlamış ne guzel....

canım bende senin gibi sabırsızdım doktora gitmeden bikaç gün önce bi bahaneyle acile gittm ağrım var kasıklarımda diye:) kalp atışlarını o gece görmüştük :) 8nci haftamdaydm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…