• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bi bakarmisiniz, cok acilll.....

LoVe_GuL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
523
1
96
İsveç
kizlar vajina bölgemde sivilce gibi nokta nokta seyler var bilmiyorum ney...:1no2:
daha önceler pek yokttu, simdi cogaldi gibi sivilce deyil ama nokta noktalar cogaldi gittikce....bilmiyorumkismile
bil bilginiz varmi, sizde de varmi aynisi agri, sizi yok ama beni cok rahatsiz ediyor...

kaşıntı yada ağrı varmı?Sık ve ağrılı idrara çıkıyormusun?sivilce dikkate alınması gereken bir konu jinekoloğa görünmen lazım

Bunu mutlaka bir doktora danışmalısın.
Buradan bir yardım çıkmaz canım buna.
Bence ihmal etmeden git bir doktora

kaşıntı yada ağrı varmı?Sık ve ağrılı idrara çıkıyormusun?sivilce dikkate alınması gereken bir konu jinekoloğa görünmen lazım

kasinti yok canim evt, sik sik idrara cikiyorum... Haklisin bi doktora görunmem gerek ama korkuyorum bi yandan cunku ilk kez gitmis olacam.. daha önce hic gitmedim demafoldumben

canlarim yorumlariniz icin ayri, ayri tsk ederim hepinize cok iyisinizopuyorumnanaktan
Onca bakan olmus ama buna da sukur-tatlicadiarzu-

canım ihmal etme vajinal siğilde olabilir.burada onla ilgili forum var oku.internetten resimlere bak seninkilere benziyor mu.öyleyse önemli ihmale gelmez.

canım ihmal etme vajinal siğilde olabilir.burada onla ilgili forum var oku.internetten resimlere bak seninkilere benziyor mu.öyleyse önemli ihmale gelmez.

canim saol yorumun icin bak simdi korkttum bu vajinal sigil kötu bi hastalik mi yoksa olabilir demissin desempatiksalakcinni

Back