Doğuma Hazırlık kızlar bi bakarmısınız bebek bezi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
yarın doğuma gidiyorum bugün bebek için primanın yeni doğan 2-5 kılo olanından aldım benim bebegim dr ölçümlerine göre 3980 gr market görevlisine sordum olur dedi eve gelince açtım çantaya koymak için bana çok küçük geldi sizce normalmi

masallah bebegıne kazasız saglıkla kucagına alırsın ınsallah ıyı gelır 2 5kıloya kadar zaten bır paket aldıysan zaten 1haftada bıter sende kucuk gelırse 2numarasını alırsın

Canim, ultrasonda verilen kilonun eksiklik yada fazlalik payi var 400-500gram arasi.Net degil.
Ben de yenidogan serisinin 2 numarasini aldim 3-6 Kilo arasi ama, dedigi gibi Ali_ye'nin kullanirsin baktin, kücük geliyor, sizdiriyor, disari cikiyor yada bebisini rahatsiz edecek derece de sikistiriyorsa, iz birakiyorsa 2 numarasini alirsin.
Hadi hayirlisi ile dogur bacim, Allah'im yardimciniz olsun.

canım benim bebeğimin kilosu seninkine oranla daha azdı ama ben 3-6 ile başladım ve memlundum bence biraz küçük almışsın sonuçta biraz bol olursa bebeğin daha çok rahat eder

canım benim ben şimdiden hazırlık yapıyorum primanın 2 numara bezini aldım 3-6 kilo olanı zaten genelde hep bu numara alınıyo bence senin aldın küçük bebeğinin kilosu maşallah iyi o bez küçük olabilir sen her ihtimale karşı 2 numara al 3-6 dan hayırlı doğumlar inşallah

Benim kızım gecen hafta 2950 idi haftaya kadar olsa olsa 3250 olur mantığıyla ben 2-5 kilo olanını ve göbek bağı oyuntulusunu aldım.

canım banada 2,5 kılo yenı dogan tavsıye etttıler ama bebegım 3 kılo yada uzerı dogma ıhtımalı olur dıye 3-6 kılo aldım zaten almıssın baktın kucuk gelıyor buyugunu alırsın.

aynı soruya dair bir topic açmıştım ben de.
oraya gelen cevaplarda en fazla iki paket bir numara bebek bezi kullanabileceğim, sonra mecburen iki numaraya geçebileceğim ama istersem direk iki numaraylada başlayabileceğim, aralarında boyut olarak çok fark olmadığı belirtiliyordu. ben de 2 numara aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…