• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bi bakar misiniz

zeyneparslan34

Evli mutlu mutlu
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
6
7
1
35
Kizlar 2.5 aylik evliyim 1.5 aydir korunmuyoruz cocuk istiyorum adetten sonra 2 gun kahverengi leke geldi sonra beraber olduk 4 gun sonra karnima agrilar giriyo sag sol tarafimda agrilar giriyo midem de bulaniyor 2 3 gun oluyor yatakda terliyorum sıcak basiyor belime agriyo acaba hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum erken diye 25 ine daha cok var kafaya da takmak istemiyorum

Kizlar 2.5 aylik evliyim 1.5 aydir korunmuyoruz cocuk istiyorum adetten sonra 2 gun kahverengi leke geldi sonra beraber olduk 4 gun sonra karnima agrilar giriyo sag sol tarafimda agrilar giriyo midem de bulaniyor 2 3 gun oluyor yatakda terliyorum sıcak basiyor belime agriyo acaba hamile olabilir miyim test yapmaya korkuyorum erken diye 25 ine daha cok var kafaya da takmak istemiyorum
Canim hamile oman mumkunsuz sen yumurtala zamanini iyi değerlendir adetinin 12 gununden 18 gunune kadar gun asiri birlkte olun yumurtalama gununu akintiyla kasik aqrisiylada anlaya bilirsin mutlaka bu gunleri iyi deyerlendir insallah hamile olursun

Yumurtalama gununde hicbisey agri olmuyor yumurtalama gununde de birlikte olduk ama kalamadim birisinden duyduk adet bittiginde birlikte olun demis esime biri sonra sagina donup ole yatsin demis yattim ama akti hep 2. De duz yattim akmadi birlikte olduktan sonra nasil durmam lazim hamile kalmak icin

Yumurtalama gununde hicbisey agri olmuyor yumurtalama gununde de birlikte olduk ama kalamadim birisinden duyduk adet bittiginde birlikte olun demis esime biri sonra sagina donup ole yatsin demis yattim ama akti hep 2. De duz yattim akmadi birlikte olduktan sonra nasil durmam lazim hamile kalmak icin
Canim sen hic doktora gitdinmi belki yumurtlamiyosun belki bir sorun var ama yumurtlama doneminde birliktelik yasasn hamile kalma sansin yuksek olur birlikte oldukdan sonra beline yastik koy ayaklarini havaya kaldir 30 dakika uzan ben adetimin 12 gununden beri doktora gidiyorum yumurta takibi yaptiriyordum ve adetimin 18 gunu yumurtam catladi 5 gun ust uste birlikde olduk yani adetimin 15 gunuden 19 cu gune kadar insallah yardimci ola bilmisimdir

Tam belime mi koycam yastigi ole de denerim olmazsa herseyi denemek lazim adetim 24 unde oldum ama gece 11 gibi o gunden sonra mi saycam yumurtalana gununu

Tam belime mi koycam yastigi ole de denerim olmazsa herseyi denemek lazim adetim 24 unde oldum ama gece 11 gibi o gunden sonra mi saycam yumurtalana gununu
Evet 24 unden say simdi senin adetinin11 ci gunu yarinan itbaren gun asiri veya gundelik iliskide olun adetinin 15 ci gunu mutlaka iliski yasayin sonrada beline yastiki koy uzan

Son düzenleme:
Bu haftasonu birliktelik olmaz ama pazartesi gununden snra yapmaya calisiriz iliskiye girerken de kasiklarim agriyor nedense kendimi kasmiorum da

Back