kizlar bi bakar misiniz

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
Kizlar biraz sonra kadin doguma gitcrm genel bir muayene için daha önce hiç gitmedim nasıl bakiliyo ben biraz korkoyurum

Ultrasondan bakar, göğüslerine bakabilir daha kapsamlı bakılcaksa alttanda bakabilir canım. Bu tarz şeyler yapar diye tahmin ediyorum, benim bildiklerim.

Genel bir muayeneye geldim dediginizde dr size bos bos bakacaktir. Niye gitmek istiyorsunuz. Size muayene olmayi dusunduren sey ne ise onu soyleyerek baslayin. Sikintim bu ama genel olarak da bir sorun olup olmadigini ogrenmek istiyorum dersiniz. Bu sekilde baslangic yapabilirsiniz. Bekarsiniz galiba

şikayetinin şekline göre kontrol ve tedavi farklı olur...

şikayetinin ne olduğunu bilmiyoruz ki sana şu diyelim ayrıca biz söyleriz doktor başka bir yöntemle bakar rahatsızsan gidiceksin ve neyse yapıcaksın korkmaktan haklısın ama yapacak bir şey de yok maalesef...

Bakire iseniz ultrasonla, değilseniz alttan muayene eder.
Devlet hastanesine gidip ben genel muayeneye geldim derseniz muhtemelen ya kovar ya baştan savar. Genel muayene için kadın doğum dal merkezlerini ya da özel hastaleri tercihedin.

bende çok korkuyorudum.2 kere gittim..sakın korkma.kendini sıkma..çıkınca ayy bumuymuş diceksin..

Vajinal muayene yapar ultrasonla bakar şikayetine göre gerekirse kan yada idrar tahlili ister başka yapacağı bişey yok

Ben de coookk uzun zamandir erteledegim kontrolum için yarin gidicem ama hala vazgeçme dusuncesindeyim
5 yil önce acil şekilde ameliyata alinmistim kistim patladigi için ve sonrasinda hiicc gitmedim kontrole..

Çok tedirginim (

Evliyim canım bebek istiyorum

Anladim ama seninle birlikte esinin de bir urolojiye gitmesini isteyecektir ki senin muayenenden daha onemli esinin uroloji muayenesi ve sperm testi.
ayni sureclerden gectik. Simdi anladim nr demek istedigini rahat ol. Adet tarihlerini aklinda tut. Yumurtaliklatina bakar yada hic muayene bile etmeyebilir senin anlatacaklarina gore deneyin bir kac ay diye gonderedebilir. Sikma kendini rahat ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…