Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekarsanix alttan bakilmio diye biliyorum ben ultrsndan bakiliyorKizlar biraz sonra kadin doguma gitcrm genel bir muayene için daha önce hiç gitmedim nasıl bakiliyo ben biraz korkoyurum
Genel bir muayeneye geldim dediginizde dr size bos bos bakacaktir. Niye gitmek istiyorsunuz. Size muayene olmayi dusunduren sey ne ise onu soyleyerek baslayin. Sikintim bu ama genel olarak da bir sorun olup olmadigini ogrenmek istiyorum dersiniz. Bu sekilde baslangic yapabilirsiniz. Bekarsiniz galiba
Rahatlattın canım saolbende çok korkuyorudum.2 kere gittim..sakın korkma.kendini sıkma..çıkınca ayy bumuymuş diceksin..
Evliyim canım bebek istiyorumGenel bir muayeneye geldim dediginizde dr size bos bos bakacaktir. Niye gitmek istiyorsunuz. Size muayene olmayi dusunduren sey ne ise onu soyleyerek baslayin. Sikintim bu ama genel olarak da bir sorun olup olmadigini ogrenmek istiyorum dersiniz. Bu sekilde baslangic yapabilirsiniz. Bekarsiniz galiba