kızlar bi bakar mısınız ?

mutsuzz70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
100
0
46
Düzce
öncelikle merhaba uzun yıllar davidof ve amor kullandım.(david walker dan alırdım hep)
bu gün loris parfümden aldım ilk kez cok ucuzdu denemek istedim k133 escada magnetism diye verdi bana ,diğeri de lacoste pour femme k120 onun da kodu.
şimdi netten baktm k120 lacoste olarak çıkıyor ama diğeri çıkmıyor isim olarak. acaba esacada magnetism yoktu da bunu mu verdi diye aklıma geldi ,loristen alıp kullanan oldu mu kalıcı ?bu kodları ve isimleri bulabilir miyiz netten ?

Loris'te K-133 şöyle açıklanmış: Modern kadınlar için sıcak ve şehvetli bir parfüm. Tamamen kadınsı bir çekicilik yaratır. Üst nota: Yapraklı Yeşiller, Frezya, Siyah Frenk Üzümü,Yasemin ve Plumberry. Orta nota: Altın otu, Müge, Blond Woods, Süsen, Badem Çiçeği. Alt nota: Kehribar, Kaşmir Vanilya ve Sandal Ağacı....

Ve evet bu koku magnetism. Magnetism'de de bahsedilen notalar var. Neden inanmıyorsunuz ki? İnternetteki kodlar eski olabilir, eksik olabilir vs. Magnetism sonradan taklit ettikleri bir koku olduğu için k133 olarak k120den sonra eklenmesi normal. Yeni koku geldikçe o numaralar artıyor.

Bu arada hiç loris kullanmadım. Facebook sayfasında kodların açıklaması var, ordan baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…