• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bi bakar mısınız????

uuubaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
4
0
1
Bartın
merhaba kızlar, 2 ay sonra evlenecğm. Yasmin doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama önceden kullananların yorumlarını merak ediyorum açıkçası yan etkileri nasıl? ayrıca düğün günü de regl olmamı geciktirmek için 2 ay önceden başlasam 1. kutuya sonra 7 gün ara versem 2. kutuya başlasam regl olmamı bir hafta önceye erteliyor ama illa ertelemesi için hapı ara vermeden mi kullanmak gerekiyor 2 ay boyunca??? onun bir zararı dokunmaz mı ? Bu konuda tecrübeli olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim... Teşekkürler...

merhaba kızlar, 2 ay sonra evlenecğm. Yasmin doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum ama önceden kullananların yorumlarını merak ediyorum açıkçası yan etkileri nasıl? ayrıca düğün günü de regl olmamı geciktirmek için 2 ay önceden başlasam 1. kutuya sonra 7 gün ara versem 2. kutuya başlasam regl olmamı bir hafta önceye erteliyor ama illa ertelemesi için hapı ara vermeden mi kullanmak gerekiyor 2 ay boyunca??? onun bir zararı dokunmaz mı ? Bu konuda tecrübeli olanlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim... Teşekkürler...

Neden 2 ay önceden başlıyorsunuzki geciktiriciye son ay başlasanız yeter gününüzü biliyosanız eğer. Yasmin doğum kontrol hapı doğalıymış ben kullanmadım ama herkes öyle söyledi. Ama doktora gidip bir danışın herkesin yapısı farklıdır

Son düzenleme:

merhaba
öncelikle bu kadar hap hormanlarını fena etkileyecek bilmeni isterim.
Bende düğün zamanında aynı nedenlere yakın sebeplerden ilaçlar kullanmak zorunda kaldım .
Doğum kontrol hapı için yorum yapamayacagım çünkü yasmin kullanmadım yaz24 kullandım .
benimde tahminlerime göre regl dönemim düğünüme denk geliyordu bu neden geciktirici adı altında bir ilaç var suan net hatrılamıyorum nasıl kullanıldığını ancak eczaden sana destek vereceklerdir.

Stresli bir dönem geçireceiğinden dolayı senin tahmin ettiğin tarihte olmayabilir erken olabilir geçde olabilir o nedenle doğum kontro hapıyla buna engel olamayabilirsin.

Doğum kontrol haplarıla ilgili detaylı bilgiye su sayfadan ulaşabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...l-hapigenel-kullananlarin-paylasim-alani.html

Promit var bi hafta önce başlıyosun günde iki yada çok sıksa üç kez ilacı kestikten üç gün sonra adet geliyo. Yasmin kullanma kısırlık yapıyo diyolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back