kizlar bi bakar mısınız

minikannis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
132
267
23
29
tsh imi sürekli olcturuyorum yuksek cikiyo ilac kullaniyorum son zamanlarda benden zor kan almaya basladilar en son hemsire siz de seker olabilir mi damar sertlesmis gec geliyo kan dedi aklima takildi simdi gidip yaptrsam mi hastaneler berbat durumda ama sekersem diyede korku sardi normal kan sayiminda glukoz cikmaz demi yani gecen yaptirmistim ama doktor bir sy demedi

eve alet alip duzenli kendiniz olcseniz (aclik tokluk seklince), ona gore hastaneye gidip gitmemeye karar verseniz?

aslinda haklisiniz aklima gelmişti

biraz tabi dogru test nasil yapilir, ne yemek lazim, ne kadr sure sonra testi tekrarlamak lazim diye arastirma yapmaniz gerekecektir, ama sagliginiz icin bence daha iyi olur kendinizi bu konularda bilinclendirmeniz.

Bir de bu hastanede yapilan testi ben hamileyken yaptirmistim ve cok kotu olmustum, bayilayazmistim falan, aman aman cok zorunlu degilseniz yaptirmayin onu diyebilirim sadece.

hamileyken ben seker yuklemesi yapmamıştım ama bi kere sanki ölçmüştü doktorum 140 yaziyodu sonucta ama beni uyarmadi yani simdi aklima geldi

tiroitlerle alakali
Troidiniz fazla salgılanıyorsa kan şekeriyle yada damar sertliğiyle bir alakası yok , aksine kan şekeriniz dahada düsük yada tansiyonunuz aniden düşebilir . Hemşire enjeksiyon işlemini tam yerinde yapamamıştır yada doğru damara uygulamamıştır ondan kan yavaş gelmiştir. Morluk olustumu kan alınan yerde ?

evet baya morardi troitlerim fazla calsiyo anti tpo 300lerde ama hasimoto mu ne bilgi vermedi sekere gelicnede hemsire iskillendirdi bide bu troit otoimmun oldugi icin tip1 de gelişme olabilirmis

evet baya morardi troitlerim fazla calsiyo anti tpo 300lerde ama hasimoto mu ne bilgi vermedi sekere gelicnede hemsire iskillendirdi bide bu troit otoimmun oldugi icin tip1 de gelişme olabilirmis
Belirtiler hemen hemen birbirine benzer, kilo kaybı , çok su içme sık tualete gitme vs ama zaten tiroit belirtileri bunlar , takmayın onu kafanıza . Doktorunuz da bişey dememiş zaten . Yinede içiniz rahat edecekse sabah aç karnınıza ölçtürün anlaşılır zaten ozaman , şeker yüklemesi gibi bir saçmalığa gerek yok .

seker yuklemesi yaptirmicamda bu ev tipi ölcerlerle ölcsem sağlıklı sonuc alabilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…