Canım adet öncesi bazen böyle LH hormonunun artışından dolayı olabiliyor , iğnenin etkisinden de olabilir veya pco varsa olabilir böyle .Ama emin olmak için bir gebelik testi yap bence
Kızlar 22 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum doktorumun dediği günleri değerlendirdik. 8-10 mayıs arası gebelik testi yaparsın demişti. 3 gündür test yapıyorum negatif sonuç veriyordu. Şimdi sanırım adetim başlıyor kahverengi lekelenmelerim var. Ve kasıklarımda ağrı var. Merak edip ovulasyon yaptım tek çizgi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?
Zaten 3 gün boyunca gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan adetim başlıyor gibi ovulasyon un çift çizgi çıkması tuhafıma gittiBen de gebeligimi ovulasyon testiyle ogrenmistim. Beklenen regl ne zamandi? Ona gore erken Gebelik testi alip yapin derim.
Yerleşme kanaması felan da olabilirdi ama bilemedim canım burda görüyorum bende adet günü felan böyle ovulasyon testi çift çıkıyor ama adet oluyorlar demek ki o zamanlarda lh hormonu yükselebiliyor .Hakkında hayırlısı olsun :)Gebelik yaptım 3 gün boyunca hep negatif çıktı doktoruma danıştım cuma günü kan testi yapalım 2 3 sonra dedi ama şimdi adetim başlıyor gibi olunca kan testi de yapmak istemiyorum
Zaten 3 gün boyunca gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan adetim başlıyor gibi ovulasyon un çift çizgi çıkması tuhafıma gitti
Ovulasyon testi tek cizgi çıkmaz hic bir zaman. Silik çıkar ama tek çıkmaz .Kızlar 22 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum doktorumun dediği günleri değerlendirdik. 8-10 mayıs arası gebelik testi yaparsın demişti. 3 gündür test yapıyorum negatif sonuç veriyordu. Şimdi sanırım adetim başlıyor kahverengi lekelenmelerim var. Ve kasıklarımda ağrı var. Merak edip ovulasyon yaptım tek çizgi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?
Aynen vücudumuzda her zaman LH Hormonu var ÇünküOvulasyon testi tek cizgi çıkmaz hic bir zaman. Silik çıkar ama tek çıkmaz .
Aynen vücudumuzda her zaman LH Hormonu var Çünkü
Ovulasyon testi tek cizgi çıkmaz hic bir zaman. Silik çıkar ama tek çıkmaz .
Bilmiyordum sorryAynen vücudumuzda her zaman LH Hormonu var Çünkü
Lekelenme biterse gebesindir ki inşallah oyledir. Şunu bil adet öncesi ve sonrasi lh hormonu yuksek olur koyu çıkarBilmiyordum sorryçok da silik değil sanki ikinci çizgi ama bilemedim şuan lekelenme devam ediyor muhtemelen yarın tam anlamıyla adetim başlar
Hayır tek çizgi çıkması gerekmez. Ne gebeliği gösterir ne bir sorun olduğunu gösterir bu. LH dalgalanma yapan bi hormonKızlar 22 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum doktorumun dediği günleri değerlendirdik. 8-10 mayıs arası gebelik testi yaparsın demişti. 3 gündür test yapıyorum negatif sonuç veriyordu. Şimdi sanırım adetim başlıyor kahverengi lekelenmelerim var. Ve kasıklarımda ağrı var. Merak edip ovulasyon yaptım tek çizgi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?
Lekelenme bitecek gibi değil artarak geliyor gibiLekelenme biterse gebesindir ki inşallah oyledir. Şunu bil adet öncesi ve sonrasi lh hormonu yuksek olur koyu çıkar
Benim hep bu şekilde olurdu regle yakın.Zaten 3 gün boyunca gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan adetim başlıyor gibi ovulasyon un çift çizgi çıkması tuhafıma gitti
Benim hep bu şekilde olurdu regle yakın.
LH testi yerine HCG testi baksaniz keşke, okudum 3 gün yapmışsınız ama merak da kalmaktansa testi tekrarlayın isterseniz.
Kısmet diyelim. Bu sefer gelmediyse, diğer ay gelir inşallahSon testi bu sabah yaptım negatif pozitif döneceğini pek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?