• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar Bi bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rreyhann

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
632
440
103
Kızlar 22 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum doktorumun dediği günleri değerlendirdik. 8-10 mayıs arası gebelik testi yaparsın demişti. 3 gündür test yapıyorum negatif sonuç veriyordu. Şimdi sanırım adetim başlıyor kahverengi lekelenmelerim var. Ve kasıklarımda ağrı var. Merak edip ovulasyon yaptım tek çizgi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20200510_211838.jpg
    IMG_20200510_211838.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 44
Canım adet öncesi bazen böyle LH hormonunun artışından dolayı olabiliyor , iğnenin etkisinden de olabilir veya pco varsa olabilir böyle .Ama emin olmak için bir gebelik testi yap bence

Canım adet öncesi bazen böyle LH hormonunun artışından dolayı olabiliyor , iğnenin etkisinden de olabilir veya pco varsa olabilir böyle .Ama emin olmak için bir gebelik testi yap bence

Gebelik yaptım 3 gün boyunca hep negatif çıktı doktoruma danıştım cuma günü kan testi yapalım 2 3 sonra dedi ama şimdi adetim başlıyor gibi olunca kan testi de yapmak istemiyorum

Kızlar 22 nisanda çatlatma iğnesi olmuştum doktorumun dediği günleri değerlendirdik. 8-10 mayıs arası gebelik testi yaparsın demişti. 3 gündür test yapıyorum negatif sonuç veriyordu. Şimdi sanırım adetim başlıyor kahverengi lekelenmelerim var. Ve kasıklarımda ağrı var. Merak edip ovulasyon yaptım tek çizgi çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk olabilir mi?

Ben de gebeligimi ovulasyon testiyle ogrenmistim. Beklenen regl ne zamandi? Ona gore erken Gebelik testi alip yapin derim. 😍

Gebelik yaptım 3 gün boyunca hep negatif çıktı doktoruma danıştım cuma günü kan testi yapalım 2 3 sonra dedi ama şimdi adetim başlıyor gibi olunca kan testi de yapmak istemiyorum
Yerleşme kanaması felan da olabilirdi ama bilemedim canım burda görüyorum bende adet günü felan böyle ovulasyon testi çift çıkıyor ama adet oluyorlar demek ki o zamanlarda lh hormonu yükselebiliyor .Hakkında hayırlısı olsun :)

Zaten 3 gün boyunca gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan adetim başlıyor gibi ovulasyon un çift çizgi çıkması tuhafıma gitti

Benim gebelik testleri de negatifti. BAT’tan 1 gun once elimden kalan ovulasyon testlerini yapayim dedim, pozitif cikinca sabahina gebelik testi yaptim sonuc pozitif cikti. Hemen ertesi gun de yerlesme kanamasi yasadim.

Ovulasyon testi tek cizgi çıkmaz hic bir zaman. Silik çıkar ama tek çıkmaz . :kahve:

Bilmiyordum sorry 😊 çok da silik değil sanki ikinci çizgi ama bilemedim şuan lekelenme devam ediyor muhtemelen yarın tam anlamıyla adetim başlar
Lekelenme biterse gebesindir ki inşallah oyledir. Şunu bil adet öncesi ve sonrasi lh hormonu yuksek olur koyu çıkar

Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ovülasyon testi hep silik çıkar çünkü Lh hormonu vücutta daima var olan bir hormon sadece yumurtlama anında pik yapar ve tekrar azalır ama sıfırlanmaz.

Eğer adetiniz gelmez de ovülasyon testiniz şu sekilde çıkarsa, T çizgisi C'den daha koyu hamilesiniz demektir (kendi testim gebelik testinden sonra denemek için yapmıştım)

Eklentiler

• IMG_20200510_204723.jpg
    IMG_20200510_204723.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 37
Hayır tek çizgi çıkması gerekmez. Ne gebeliği gösterir ne bir sorun olduğunu gösterir bu. LH dalgalanma yapan bi hormon

Zaten 3 gün boyunca gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan adetim başlıyor gibi ovulasyon un çift çizgi çıkması tuhafıma gitti
Benim hep bu şekilde olurdu regle yakın.

LH testi yerine HCG testi baksaniz keşke, okudum 3 gün yapmışsınız ama merak da kalmaktansa testi tekrarlayın isterseniz.

Benim hep bu şekilde olurdu regle yakın.

LH testi yerine HCG testi baksaniz keşke, okudum 3 gün yapmışsınız ama merak da kalmaktansa testi tekrarlayın isterseniz.

Son testi bu sabah yaptım negatif pozitif döneceğini pek sanmıyorum

Back