Geçmiş olsun, aile hekiminize gösterseniz olmaz mı?Arkadaşlar merhaba
Hemen gireyim konuya
Çarşamba günü kalp sintigrafi çektirdik sonuçlarımı şimdi aldım ama doktor yok gösteremedim ve korkuyorum.
Pazarteside izinliymiş başka doktorda bakmaz dediler sonucu yazsamda az çok bilgisi olan cevaplasa
Yoksa salıya kadar korkudan ölcem:)
SONUÇ:Sol ventrikülde midventriküler ve bazal kesitlerde anteroseptal duvarda ön planda meme atenüasyonu ile ilişkili olduğu düşünülen sabit hipoperfüzyon
Şimdiden teşekkür ederim
Konum azıcık taşınmazsa sevinirim
Valla çalışıyorum şuanda kime göstersem bilemedimGeçmiş olsun, aile hekiminize gösterseniz olmaz mı?
Bence izin alıp aile hekiminize gidip gösterebilirsiniz, en doğru bilgiyi o verecektir.Valla çalışıyorum şuanda kime göstersem bilemedim
Teşekkür ederim ama izin alsam bile yetişemem malesef ilde çalışıyorum ilçede oturuyorumBence izin alıp aile hekiminize gidip gösterebilirsiniz, en doğru bilgiyi o verecektir.
Anladım öyleyse pazartesi aile hekiminize gösterirsiniz, ya da burdan doktor arkadaşlarımız konunuzu görüp yorum yaparlar tekrar geçmiş olsun.Teşekkür ederim ama izin alsam bile yetişemem malesef ilde çalışıyorum ilçede oturuyorum
Çok teşekkür ederimAnladım öyleyse pazartesi aile hekiminize gösterirsiniz, ya da burdan doktor arkadaşlarımız konunuzu görüp yorum yaparlar tekrar geçmiş olsun.
İnş.çok teşekkür ederimAllahım şifa versin inşallah önemli bir durum yoktur.
Teşekkür ederim bende nete yazınca gördüm bu yazıyı sağolun çok:)Taliumla miyokard yani kalp sintigrafisi cektirmissiniz.bu sintigrafide kalbin anteriyor yani on yuzunde dolasim az cikmis.ama bu raporu yazan bu goruntunun kalbin on yuzunde dolasim bozuklugundan cok meme dokusunun yalnis izlenim yarattigi yorumunu yapmis.genellikle boyle durumlarda hastanin klinigi ile birlikte degerlendirmesi onerilir.
yazınca karşıma bu çıktı
Taliumla miyokard yani kalp sintigrafisi cektirmissiniz.bu sintigrafide kalbin anteriyor yani on yuzunde dolasim az cikmis.ama bu raporu yazan bu goruntunun kalbin on yuzunde dolasim bozuklugundan cok meme dokusunun yalnis izlenim yarattigi yorumunu yapmis.genellikle boyle durumlarda hastanin klinigi ile birlikte degerlendirmesi onerilir.
yazınca karşıma bu çıktı
Sordum birine mail attım dönüş bekliyorum umarım yazarDoktor siteleri var onlara sorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?