- 9 Mayıs 2018
- 42
- 8
- 1
- 37
- Konu Sahibi minisindunyasi
-
Bende bugün yaptırdım benimse 2.02 çıktı.Canlarim 2 ydi hcg. Komşumun da başına gelmiş. 17. Gün kanda belli olmus çok sasirdim ..
Canim benim yaaa istiyorsan inşaallah vardir bebegin.. geciktin mi pekiBende bugün yaptırdım benimse 2.02 çıktı.
Geçen ay düşük yaptığım için bilmiyor ki nezmn olacak adetim.31 gün oldu bugünCanim benim yaaa istiyorsan inşaallah vardir bebegin.. geciktin mi peki
Cok gecmis olsun canim. Bende düşük yaptim tam 1 sene 4 ay önce ve hala uğraşıyorum. Geçen ay yaptiysan düşük bu değer yeni değerdir. Onun değeri çoktan yok olup gitmiştir. Bilemedim ki ne zor is bu yaa .. Allahım hayirlisini versin.Geçen ay düşük yaptığım için bilmiyor ki nezmn olacak adetim.31 gün oldu bugün
Aynen öyle çok zor işlermiş vücut ayrı kafa ayrı yoruluyor oldumu olmadımı:))Cok gecmis olsun canim. Bende düşük yaptim tam 1 sene 4 ay önce ve hala uğraşıyorum. Geçen ay yaptiysan düşük bu değer yeni değerdir. Onun değeri çoktan yok olup gitmiştir. Bilemedim ki ne zor is bu yaa .. Allahım hayirlisini versin.
Sorma yaaa test yap dur, negatif çıksın inanma bidaha yap, belirti ara dur, herşeyi ona yor... ne olacak böyle :)Aynen öyle çok zor işlermiş vücut ayrı kafa ayrı yoruluyor oldumu olmadımı:))
Amin canimm sen bebis bekliyorsunnnnInşallah hayırlısı olur canım.
Amin canım inşallah .Amin canimm sen bebis bekliyorsunnnn) Rabbim tamamına erdirsin inşaallah sağlıkla ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?