öncelikle geçmiş olsun canım sarılık konusunda bencxe hiç korkma hepimiz bu yollardan geçtik seni çok iyi anlıyorum şu an en hassas dönemindesin ama şunu unutmaki 1 -2 ay sonra bu umutsuzluğundan eser kalmıcak
biz sarılık yaşamadık şükür ama çevremde okadar çok yaşayan var ki yani çok sıradan gelşyo bana açıkçası hem senin bebeğinin durumu demeki tehlikeli boyutta değilki hastaneye yatırmamış dr yoksa mutlaka yatırıyolar .. yani endişe etme .. sarı tülbentin gerçekten bilimsel açıdan faydası varmış kitapta okumuştum sarılık karaciğerle ilgili old için o renk enerjisi iyi geliyomuş ..
bide bebeğini çok iyi besle sütün sanırım az 40cc bana az geldi ama mama vermekten korkma tabiki sütün geldikçe onu ver ama bebeğinde aç kalmasın ..,
bebeğin tam emme refleksinin güçlü olduğu anlar bol bol emzir emzirdikçe artıyomuş süt ..
benim ilk başlarda sütüm çoktu ama malesef bebeğim 3. ayına girmek üzere sütüm çok azaldı mamaya başladım aptamil veriyorum..
göğüs ucu yarası benim en yoğun yaşadığım sorundu bende çok başlıklar açtım çok yardım istedim ama yaptığın hiçbişeyin faydası olmucaktır nasılki bi yara kuruyupte geçiyosa göğüste öyle 1-2 haftaya bişi kalmaz biraz sabret ben lansinoh krem kullandım ama krem kullandıkça nemlendi ve daha çok acıdı kuruyunca kabuk tuttu ve geçti bikaçgüne...
çapak konusunda bi bilgim yok ama genelde mikrop kapması sonucu olur derler onu dra danış derim bence bilmediğin şeyleri sürme çocuğa göz malum önemli
sana tavsiyem bunların çoğunu hatta daha fazlasını yaşamış bir anne olarak bu çektiğin sıkıntıların hepsi 1 -2 aya kadar geçicek ama hep yeni sorunlarla karşılaşıcaz güçlü olmamaız gerek ilk başlarda hepimiz bu sorunları yaşadık şimdi bebeklerimiz biraz büyüdü ve enfeksiyonlar kabızlıklar gripler vs lerle uğraşıyoruz ..