Adet olduysam 7 mayısta pozitf gordum ovulasyonda nasıl adet oldum anlamadm yasayan yok mu bole bsey
Adet olmuşum şoktayım su an 13 senedir oluyorum adet hiç erken olmamştı pco varmıs bende bu ay ilaç kullandım ondan olmş sanırım hayrlısı artık onumzdki aylrda cok saolunben şu an benzer bir durum yaşıyorum ama Mart ayında 14 haftalık bebeğimi kaybettim, o yüzden benimki senden farklı. Doktorunla görüşmeni öneririm.
Adet olmuşum şoktayım su an 13 senedir oluyorum adet hiç erken olmamştı pco varmıs bende bu ay ilaç kullandım ondan olmş sanırım hayrlısı artık onumzdki aylrda cok saolun
Bide beni şaşırtan 7 mayısta poztfti obulasyon testim bgn adet oldm ilginç:) inş hayrlısıyla gelsn bebşlerhayırlısı olsun, umarım bebekler de fazla bekletmeden sağlıkla gelsinler :)
Bu arada benim de 17 yıldır çok düzenli giden reglim hamilelik düşündükten sonra düzensizleşti. 25 günde olduğum da oldu 32 de olduğumda. En önemlisi kafaya takmamak.
Bide beni şaşırtan 7 mayısta poztfti obulasyon testim bgn adet oldm ilginç:) inş hayrlısıyla gelsn bebşler
Amin inş cnmRegle yakın ovulasyon testleri koyulaşabiliyor. Sağlıklı süren hamilelikler versin Rabbim. Kayıp çok zor, kimseye yaşatmasın.