kızlar bi bakabilirmisiniz.

ezo_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
21
0
40
içinizde aşılama yaptıran varmı?çok acı verici bi uygulamamı.çok acı çektinizmi?cvp larsanız sevinirim.çok merak ediyoruma.s.

canım aşılama korkulacak bişey değil merak etme.. acı felan yok yani..
sadece iğneler var kendin yapıyorsun göbekten..zaten onlarında ucu kısa ve çok ince alışıyorsun acı olmuyor yaparken.. sonra yumurtaların gelişiminin takibi için 2 günde bir ultrason için gidiyorsun yumişler yeterli büyüklüğe ulaşıncada bu sefer çatlatma iğnesi veriyorlar istenilen zamanda yaptırıyorsun kalçadan sonrasında aşılam gününü söylüyorlar sana o gün gittiğinizde eşin sperm veriyor 1-2 saat onun yıkanmasını hazırlanmasını bekliyorsun sonra bir şırınga gibi uzun bir kanülle rahmine veriyorlar 20 dk dinlenip evine geliyorsun.. bu kadar yani.. ben 4 kere yaptırmıştım..sonra ilk tüp bebek denememde hamile kaldım..

içinizde aşılama yaptıran varmı?çok acı verici bi uygulamamı.çok acı çektinizmi?cvp larsanız sevinirim.çok merak ediyoruma.s.

canım ben iki defa aşılama yaptırdım. canını acıtacak bişey olmuyor. öncesinde ben iğne kullanmadım klomen hap ile yumurtalar büyütüldü. aşılamadan bir gün önce çatlatma iğnesi verildi. aşılama günü eşim sperm verdikten 2 saat kadar sonra doktor aşılamamızı yaptı. aşılama esnasında çok az sızı hissettim ben ama benim rahim ağzım dardı. çok şükür 2. de hamile kaldım. sana da kolaylıklar diliyorum herşey gönlünce olsun a.s.:nazar:

X