• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Kızlar bi akıl verin saçımı su dalgası yaptırayım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar saçlarım çok uzun fönlü hali belime kadar geliyor .yanlarda katları var .fönsüz kullanamıyorum çünkü dalgalı ve kabarıyor.kuaförüm kalın su dalgası yapılınca güzel olacagını söylüyor. ben daha önce perma yaptırmıştım ama kullanamadım sürekli fön çektirerek bozdum .şimdiki ise jöle veya köpükle gayet rahat kullanabilecegimi aksi taktirde ilaçla düzleştirebilecegini söylüyor ama buda saça zarar vermezmi ..bi fikir verin ben ne yapayım .aslına bakarsanız bir degişiklik istiyorum ama emin olamıyorum .:çok üzgünüm:

cnmm gecen sene arkadaşımın saçına yaptırdık resmen maffoldu vee güya en iyi kuaföre gitmiştik..inan saçları omuzlarıdaydı erkek saçı gibi kestirdiii resmen yandı kece ggibi oldu.su dalgası yaptırıpta memnun kalan birnin kuaörüne gidip yaptır bence..

gittiğin kuaför ve bu konuda ki mahareti çok çok önemli...bence dikkat edin..şimdiden hzyırlı olsun...

su dalgasının 1 ayda düşüyor dalgaları.beğenmezsen ve düzleştirirsen saçların kopar.

bunu ben yandım sende yanma die yazıyorum cnm:)) asla asla aslaaaa saclarım az ve ince telli sekil almadıgı icin hergün düzlestiriyorum die su dalgası yaptırmaya karar verdim cok düsündüm acaba kvır kıvır olurmu die en sonunda gözümü karartıp oturdum keske oturmaz olsaydım kac kere söledim sakın kıvır kıvır olmasın iri dalga olucak die ama nafile saclarım kısaldı ve kıvır kıvr keske yaptırmasaydım cok pişmanım bu sacla okula nasıl giderim bilmiyorum yaptırmadan önce cok iii düsün kuaför falan hikaye ben cok ii bi yere gittim daha önce bi ark yapmıslar cok hosuma gitti ama benim sacım öle olmadı o yüzden gercekten iii düsünn derimmm

bence su dalgası yaptırma su dalgası permayla yapılan var bir de jöle ile yapılan var sen jöle ve köpükle saçını kullanabilirsin daha rahat olur kuaförüm bende :)

Back