slm canlarım bu aralar sorunum eşimle..2 gündür bana karşı soğuk olduğunu düşünüyordum düşüncem doğruymuş biraz konuşmaya zorladım cnm sıkkın mutsuz gibiyim dedi neden diyorum bilmiyorum diyor bişyde söylemedi..birde hasta soğuk algınlığı geçiriyor bi arkadaşıylada konuşmuş sanki ondada öyle rahatsızlık varmış benziyormuş yani o adamda kansermiymiş neymiş cnm sıkıldı demişti ama bunamı taktın diyorum hayır diyor...offfff bu erkekler çocuk gibi yaaa offfff offfffffff cnm okadar sıkkın ki kızlarr aklıma kötü şeyler geliyor büyümü yaptılar nedir diyom ve bu düşüncem çok saçma biliyorum yatak olayımızda 1 hafta olcak nerdeyse yok bu durumda ben sesimi bile çıkarmam zaten adetime 10 gün kaldı bi taraftan hamişmiyim diye bekliyorum bu günlerde böyle yapması dahada üzüyor zaten demiyorum bile bugun gittim test aldım hiç bu konulardan bahsetmiyorum kendinden bulsun bu durumda ben sesimi bile çıkarmam zaten ama çok üzülüyorum bide şu içine kapanma huyu olmasaa ben anlatsın rahatlasın istiyorum o kendi içinde yaşamayı çok seviyor..kızlarr konuya çok uzak konumlardasınz ama bi akıl verin ne yapmam gerek ya nasıl davranayım :uhm: