Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar beyaz tenliyim ne renk yakisir bana ? bi el atin lütfen...

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Kizlar ben bembeyaz tenliyim simdi herkes koyu renkler yakisir diycek ama sözlüm sari renklere röfle filann o renklere bayiliyor daha önce hic sari tonlari uygulamadim (bembeyaz tenim var tahmin edilceginden daha beyaz göz rengim koyu kahve su anki sac rengim ise kestane) banada yardim edin lütfen aklimda olanlar sari tonlari ve kahve tonlari bu iki renk tonlari hakkinda bana önerecekleriniz var mi ?? ya da röfle yaptirsam yakisir mi ?

benim tercihim herzaman tek renkler olmuştur..
röfleyi falan sevmiyorum.
bu sene kahve renkleri zaten çok moda..
kahve tonlarını önerebilirm sana.
teninede yakışır..
sarı yaptırma bence.
tenin zaten açıkmış.
sarıda yaptırırsan ruh gibi olursun..
bide devamlı makyaj ister o renkler...

Parlak sarı renkleri (platin, küllü ve bej renklerden uzak durmalısın) , bakır (çok yakışır), röfle ve çikolata tonları.
Sakın küllü, platin, siyah, kumral, koyu kahve, kestane gibi renkler kullanma.
Boya koyu olunca ten rengini daha da açık görünür.
Açık renkler tenine uyum sağlar.
Açık çikolata rengi saçına röfle yapabilirsin, çok yakışacaktır.
Güven bana, benim tenim nerdeyse süt beyazı ve sarı kullanıyorum.

Son düzenleme:

aris canim zate sözlümde o renklerde istiyor sari olsunda nasil olursa olsun diyoor bi denesem mi ki

Gözlerin koyu kahveyse tenin isterse fildisi beyazliginda olsun cok acik sarilar yakismaz. Seni oldugundan daha yasli ve daha soluk gösterir. Cünkü cok acik sarilar dogada yalnizca renkli gözlülerde bulunur. Bunu da göz önünde bulundur. Sana tavsiyem daha tatli doreli sarilari, bakirlari tercih et. Ben de senin gibi koyu kahve gözlü, beyaz tenliyim su an saclarim kizil kahve ama bu arkadasin elde ettigi renge bayildim, her an ani bi kararla bu renge boyayabilirim saclarimi.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/447037-bugun-boyadim-sonuc-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli-4.html

saçında boya yoksa bence hiç başlama. ben de beyaz tenliyim, saç rengim koyu. hiç boya olmasaydı papatya özlü saç açıcı spreyden alacaktım. hem bir anda rengi değişmiyor, izleyip kararını verebilirsin, hem de saçını boyanın zararlarına maruz bırakmazsın.

çok sarılar renkli gözlülerde mi bulunuyor sadece :44: benim bir arkadasım acaip sarı saçlı ama gözleri kahverengi dikkat etmemiştim sadece o kız geldi aklıma :26:

çok sarılar renkli gözlülerde mi bulunuyor sadece :44: benim bir arkadasım acaip sarı saçlı ama gözleri kahverengi dikkat etmemiştim sadece o kız geldi aklıma :26:

Genelde cok cok acik, platine yakin sarilarda koyu kahve göze pek rastlanmaz. O yüzden koyu kahve gözlülere platini ve soguk tonlardaki sarilari pek yakistiramiyorum. Arkadasinin gözleri koyu kahve mi yoksa kahverengi mi? Bu ikisi farkli. Sapsari saclar, sari kas ve kirpik, koyu kahve göz. Bu üclüye pek rastlamadim ben. :82:

kizlar cok saolun hepinizde ben zaten platin saridan nefret ederim sariyida sadece röfle olursa severim

ya bilmiyorum belki de saçları çok açık olduğundan gözleri koyu kahve duruyodur :44:

bnde beyaz tenliyim sarıyı kızılı bakırı kahveyi hepsini kullandm..her renk gidio ama sarı herzaman makyajsız kullanılamıo maalesef..bende açık karamelkahve tarzi bişey istiyorum naz elmasın saçı gibi..oda hoş duruo beyaz tenlilerde

bende beyaz tenliyim. kendi saçım açık kahve. siyah, kızıl, röfle hepsini kullandım. hepsi de yakışmıştı. ten renginden yana şanslıyız hepsi gidiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…