Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adetime bes gun kala 19 ile ogrenmisdim yani degerin dusuk olmasi normal ama seninkisi dusukde deyil gec dollenme olmasininda onemi yok bence sonucda hamilesin insallah saglikla kucagina alirsin hayirli olsunKizlar en 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm bugün kan testi verdim 99.4 çıktı iyi mi gev döllenme herhalde dimi
Amin inşallah Allah razı olsun şuan kaç haftaliklisinizBen adetime bes gun kala 19 ile ogrenmisdim yani degerin dusuk olmasi normal ama seninkisi dusukde deyil gec dollenme olmasininda onemi yok bence sonucda hamilesin insallah saglikla kucagina alirsin hayirli olsun
17 ye girmek uzereyim canimAmin inşallah Allah razı olsun şuan kaç haftaliklisiniz
Ne kadar sonra doktora gittiniz bana da fikir verir misiniz17 ye girmek uzereyim canim
Kizlar en 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm bugün kan testi verdim 99.4 çıktı iyi mi gev döllenme herhalde dimi
Canim benim degerimin yukselmesini bekledim ama bes haftalikken kanamam olmusdu ilk oyuzden gittim knceki gebeligim bos gebelikdi kurtaj olmusdum yakin takip edilmem gerekiyordu ama sen degerinin 1500 lere cikmasini bekleki ultrasonda keseyi gorebilNe kadar sonra doktora gittiniz bana da fikir verir misiniz
Allah bağışlasın şuan nasılsınız çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de 3 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu gecikince 5 Aralık'ta kaset test yaptım negatifti, yine olmayınca 9 Aralık'ta yaptım silik çizgi çıktı. 13 Aralık'ta kan verdim 175 beta çıktı. Bence korkacak bir şey yok.
Öncelıkle hayırlı olsun kimse betanın iyi olup olmadığını yorum yapamaz doktor dahi önemli olan iki gün sonrakı artış sen içini rahat tut 10la ögrenen de var 30la da bunlar hiç önemi yok Allahın izniyle artışlar olucakKizlar en 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm bugün kan testi verdim 99.4 çıktı iyi mi gev döllenme herhalde dimi
Amin inşallah Allah razı olsun hepinizdenÖncelıkle hayırlı olsun kimse betanın iyi olup olmadığını yorum yapamaz doktor dahi önemli olan iki gün sonrakı artış sen içini rahat tut 10la ögrenen de var 30la da bunlar hiç önemi yok Allahın izniyle artışlar olucak
Teşekkürler. Şaşkınım kese görmedi daha doktorum 10 gün sonra gel dedi kalp atışını duysam belki rahatlarim birazAllah bağışlasın şuan nasılsınız çok teşekkür ederim
Dualarım sizinle Allah kucağınıza almayı nasip etsinTeşekkürler. Şaşkınım kese görmedi daha doktorum 10 gün sonra gel dedi kalp atışını duysam belki rahatlarim biraz
10gün sonra kese de görunur o kadar bile sürmeyede bilir sen şimdi sadece bebek için hangı doktora gıdıcen hangisini daha iyi onu düşün kuzu cok sukur 2025 3 kişi giriyoruzAmin inşallah Allah razı olsun hepinizden
Çok şükür ben rüyamda gördüm ertesi gün test yaptım pozitif gördüm10gün sonra kese de görunur o kadar bile sürmeyede bilir sen şimdi sadece bebek için hangı doktora gıdıcen hangisini daha iyi onu düşün kuzu cok sukur 2025 3 kişi giriyoruz
Ya bu çok güzel birşey çok şükür Allahıma güzel haber de aldık vesile de olmuş ay bu sene hamileler çogaldı artık yaza toplu dogum olcak gibiÇok şükür ben rüyamda gördüm ertesi gün test yaptım pozitif gördüm
Evet inşallah o günde böyle bebekler hakkında konuşuruzYa bu çok güzel birşey çok şükür Allahıma güzel haber de aldık vesile de olmuş ay bu sene hamileler çogaldı artık yaza toplu dogum olcak gibi
İnşallah kuzum sen şimdi güzelce tadını cıkar boş bol ye beslen vallah 7haftalarda insanı zorluyor baya şimdiden bol bol keyıf yap bebek cınsıyet tahmınınde buluncaz ooo daha 9aya kadar artık bol bol sohbetler ederızEvet inşallah o günde böyle bebekler hakkında konuşuruz