Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takılma canım bu duruma. Arkadaşım 2 aylıkken öğrendi bebeğini. Ve testte silik çıkmıştı 2 aylık olmasına rağmen. Daha idrara yansimamis değerin daha da artması lazım diye düşünüyorum adetin gecikti mi çok.Kızlar betam 24.5 ama testlerde çift çizgi çıkmıyor sizce neden
Testlerinin fotosu var mı çiçeğim atta keskin gözlerimizle inceleyelim :))
Hayırlı olsun bu arada![]()
![]()
![]()
Şimdi hamilemiyim değilmiyim diye öyle belirsizlik hissetttimki , adetime daha 3 gün var gecikmeden ben kan testi veedim cunku abartısız tum bwlırtılerı yasıyorum halsızım belim agrıyor bır ıkı kez kramp giriyor ve akıntım oluyor normalde benım hıc olmazdıTakılma canım bu duruma. Arkadaşım 2 aylıkken öğrendi bebeğini. Ve testte silik çıkmıştı 2 aylık olmasına rağmen. Daha idrara yansimamis değerin daha da artması lazım diye düşünüyorum adetin gecikti mi çok.
Şimdi hamilemiyim değilmiyim diye öyle belirsizlik hissetttimki , adetime daha 3 gün var gecikmeden ben kan testi veedim cunku abartısız tum bwlırtılerı yasıyorum halsızım belim agrıyor bır ıkı kez kramp giriyor ve akıntım oluyor normalde benım hıc olmazdıDemek ki testler arasında ciddi bi fark var ya ben sadece fiyat farkı markası değişik diye düşünüyordum ama geçen gün bu sitede bi arkadaş idrar testi pozitif çıkınca kan verdi kanda 7.2 çıktı gerçekten hassasmış test baya
Şimdi hamilemiyim değilmiyim diye öyle belirsizlik hissetttimki , adetime daha 3 gün var gecikmeden ben kan testi veedim cunku abartısız tum bwlırtılerı yasıyorum halsızım belim agrıyor bır ıkı kez kramp giriyor ve akıntım oluyor normalde benım hıc olmazdıBeta önce kanda sonra idrarda yükselir canım, kan testi daha hassas bir testtir o yüzden daha düşük beta değerlerini ölçebilir fakat idrar testinde 50 60 aşağısı pek ölçülemiyor. Birkaç gün sonra idrarda ancak çıkar
Ee tamam canım daha çok erken vermişsin o yüzden idrarda çıkmıyor. Hamilesin kan kesin sonuçtur testler yanıltıcı ki....Şimdi hamilemiyim değilmiyim diye öyle belirsizlik hissetttimki , adetime daha 3 gün var gecikmeden ben kan testi veedim cunku abartısız tum bwlırtılerı yasıyorum halsızım belim agrıyor bır ıkı kez kramp giriyor ve akıntım oluyor normalde benım hıc olmazdı
7.39 dan 2 gun sonra 24.5 cıktı sevinmeli miyim yaniii ya sagolun pozitif yprumlarınız içinnnnEe tamam canım daha çok erken vermişsin o yüzden idrarda çıkmıyor. Hamilesin kan kesin sonuçtur testler yanıltıcı ki....
Tabiki normal artış bebeğim günde ikiye katlamasi lazım iki gündeki kat gayette doğru.. endişelenme rhaat ol. Stres yapma7.39 dan 2 gun sonra 24.5 cıktı sevinmeli miyim yaniii ya sagolun pozitif yprumlarınız içinnnn
Valla ben ilk belirtide gittim kan verdim bence sizde verin böyle beklemek daha zor değilmi bide ben agır spor yapıyordum korkum hani zarar veririrm ögreneyim dedimBenimde adetim gecikti 2 gün ama dün kaset test yapmıştım çıkmadı . Adetime 2 gün kalada erkn gebelik yapmıştım çıkmadı. Benim akıntım bile yok. Bugün baş dönmem var o biraz rahatsız ediyor usuttum mu acaba diyorum. Arada karın kasık ağrısı gel git yapıyor
Gayet iyi artmış önemli olan idrar testinde değil kan testinde çıkması be 2 günde 1 en az %60 artış olması . Ben idrar testini demek ki markadan markaya fark ediyor diye anlattım onu düşünmeyin önemli olan kan testidir7.39 dan 2 gun sonra 24.5 cıktı sevinmeli miyim yaniii ya sagolun pozitif yprumlarınız içinnnn
Var ama cidden hiç ama hiç yok bembeyaz tek çizgi varTestlerinin fotosu var mı çiçeğim atta keskin gözlerimizle inceleyelim :))
Hayırlı olsun bu arada![]()
![]()
![]()
O zaman kanda kesin sonuç oluyor değil miBeta önce kanda sonra idrarda yükselir canım, kan testi daha hassas bir testtir o yüzden daha düşük beta değerlerini ölçebilir fakat idrar testinde 50 60 aşağısı pek ölçülemiyor. Birkaç gün sonra idrarda ancak çıkar
Ama sen şimdi spor yapiyormussun. Ondan iyi düşünmüşsün genelde erkenden kana gidilmiyor önermiyorlar. Yoksa beta takibiyle uğraşıp strese giriliyor deniliyor on gün geçikmeyi bekleyin diyenler bile var.Valla ben ilk belirtide gittim kan verdim bence sizde verin böyle beklemek daha zor değilmi bide ben agır spor yapıyordum korkum hani zarar veririrm ögreneyim dedim
Evet evet canım genellikle 5 üzeri hamilelik vardır pozitifO zaman kanda kesin sonuç oluyor değil mi
Benim 0.2 negatif ilişki üzerinden 2 ay geçti de hala stres yapıyorum ya değişirse ya kanda çıkmadıysa vs diyeEvet evet canım genellikle 5 üzeri hamilelik vardır pozitif
Atarmısın canım testınıVar ama cidden hiç ama hiç yok bembeyaz tek çizgi var![]()