Kızlar beta hcg yardımmm

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Kızlar kan testimde beta hcg 0.40 sizce gebelik var mı

Malesef canım gebelik yok bende dün ve bugün verdim dün 1.20 bugün 0.1 çıktı

Gebelik yok maalesef 5 ve uzeri degerler icin gebelik varmis.

kızlar benim de kan değerim 0.1 çıkmıştı. ama ısrarla hamileyim dedim, 4 gün sonra bir daha baktırdım 27 cikti. 1 hafta daha geçti bugün de 838 cikti. yalnız ilk yaptığım test adetime 9 gün vardı. çok erkendi yani.

Hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun kuzum :)

Kwsin hamileyim kanisina nasil vardin canim belirtileri nelerdi?

Canim maalesef yok insAllah tez zamanda olur. Ovulasyon twsti kullaniyor musun Leylacim
Merhaba canım hoşgeldin :) doktora gittim adet olamayınca söktürücü verdi hormon testi istedi hormon testinden sonra yumurta takibi yapacağız beraber artık doktora bıraktım vallahi testlerle hiç uğraşamayacağım evde var bir kutu yeni almıştım hatta ama doktorla olsun daha net olur olgunlaştı olmamıştı derdim olmaz :) sn in hamileliğin nasıl geçiyor canım

Kwsin hamileyim kanisina nasil vardin canim belirtileri nelerdi?
daha öncede 1 kere hamile kalmıştım, bende hemen kasıklarımda batma oluyor. onun dışında da adet sancısını sadece adet olurken yaşarım, adetime 10 gün kala adet oluyor gibi bir sancım oldu, geçti tekrar oldu gene gecti.adete 1 hafta kadar öncesinden de idrara çok sık cikiyordum. bu ay aynı belirtiler tekrarladi. buarada nescafe içemiyorum hamile kalınca. bir önceki kimyasal gebelikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…