Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of canım ya adet olamadım bir türlüMalesef canım gebelik yok bende dün ve bugün verdim dün 1.20 bugün 0.1 çıktı
Hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun kuzum :)kızlar benim de kan değerim 0.1 çıkmıştı. ama ısrarla hamileyim dedim, 4 gün sonra bir daha baktırdım 27 cikti. 1 hafta daha geçti bugün de 838 cikti. yalnız ilk yaptığım test adetime 9 gün vardı. çok erkendi yani.
Amin canım dua ey bizlere deamin canım, Allah isteyen herkese nasip etsin :*
dualarım sizinle kızlar, şimdi dua edeceğim,Amin canım dua ey bizlere de
Ben de dua istiyorum bugun regl olmam lazim hic olcak gbi degilim insaAllah hamileyimdir hayirlisiyladualarım sizinle kızlar, şimdi dua edeceğim,
Kwsin hamileyim kanisina nasil vardin canim belirtileri nelerdi?kızlar benim de kan değerim 0.1 çıkmıştı. ama ısrarla hamileyim dedim, 4 gün sonra bir daha baktırdım 27 cikti. 1 hafta daha geçti bugün de 838 cikti. yalnız ilk yaptığım test adetime 9 gün vardı. çok erkendi yani.
Canim maalesef yok insAllah tez zamanda olur. Ovulasyon twsti kullaniyor musun LeylacimAmin canım dua ey bizlere de
Merhaba canım hoşgeldin :) doktora gittim adet olamayınca söktürücü verdi hormon testi istedi hormon testinden sonra yumurta takibi yapacağız beraber artık doktora bıraktım vallahi testlerle hiç uğraşamayacağım evde var bir kutu yeni almıştım hatta ama doktorla olsun daha net olur olgunlaştı olmamıştı derdim olmaz :) sn in hamileliğin nasıl geçiyor canımCanim maalesef yok insAllah tez zamanda olur. Ovulasyon twsti kullaniyor musun Leylacim
daha öncede 1 kere hamile kalmıştım, bende hemen kasıklarımda batma oluyor. onun dışında da adet sancısını sadece adet olurken yaşarım, adetime 10 gün kala adet oluyor gibi bir sancım oldu, geçti tekrar oldu gene gecti.adete 1 hafta kadar öncesinden de idrara çok sık cikiyordum. bu ay aynı belirtiler tekrarladi. buarada nescafe içemiyorum hamile kalınca. bir önceki kimyasal gebelikti.Kwsin hamileyim kanisina nasil vardin canim belirtileri nelerdi?