Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beta bakacağını bilmiyordum mantar enfeksiyonu var onun için gittim beta yada bakmış değer beni bı küçük umutlandırdı 4 yıldır bekliyorum5 altı değer negatiftir ve şu an yumurtlama döneminiz geçeli 4 gün olmuş yumurtanın döllenip tüplerden rahme ulaşması 12-14 günü buluyor siz çok erken kan vermişsiniz
Canım tekrardan bakılmadi adet bekliyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif pazartesiye kadar olmazsa o gün tekrar kana baktircam. 22 Ağustosta yumurtlama oldu 22 ,23,24 pik oldu 25 siliklesti bilmiyorum ki acaba adet günümmü gelmedi. hsg çekildim 4. Ay oldu bu ay geçen o 3 ay 20 günde bir adet oldum. hsg öncesi 26 günde bir oluyordum.Tekrar baktin mı sonuç ne oldu
Canım hala adet olmadım kan verdim sağlık ocağına yarın çıkar dediKuzu son durum ne
Ay inşallah hamilesindir canımCanım hala adet olmadım kan verdim sağlık ocağına yarın çıkar dedi
Hayırlı olsun çok sevindim, gebelik testinde pozitifi gördünüz mü?Hamileyim
Canım kanda pozitif gördükten sonra gebelik testi önemsizHayırlı olsun çok sevindim, gebelik testinde pozitifi gördünüz mü?
Yok biliyorumda benimde 26 sı yumurtlama hala adet olmadım ve testlerim negatif ondan merak ettim senin nasıl oldu diye yanlış bir şekilde sormuşum sanırımCanım kanda pozitif gördükten sonra gebelik testi önemsiz
Anladım canım evet erken gebelik testlerim net bir şekilde negatif çıkıyorduYok biliyorumda benimde 26 sı yumurtlama hala adet olmadım ve testlerim negatif ondan merak ettim senin nasıl oldu diye yanlış bir şekilde sormuşum sanırım
Canım benim yumurtlama çok değişik oldu çok geç yumurtladim test takipiı yaptım üç gün pik yaptı 25 Ağustos siliklesti o ara değerlendirdikOvülasyonda pik günü mü değerlendirdinizz
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Son adet tarihiniz neydi acabaCanım benim yumurtlama çok değişik oldu çok geç yumurtladim test takipiı yaptım üç gün pik yaptı 25 Ağustos siliklesti o ara değerlendirdik
9 AğustosHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Son adet tarihiniz neydi acaba
Maşallah değeriniz çok güzel artmış benimde 15 Ağustos ne zaman test yapsam bilemedim o yüzden sormultum9 Ağustos