• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Beta HCG bakarmisiniz kimyasal veya boş gebelik olabilir mi

bettas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
48
3
1
Selam arkadaşlar göğüs hassasiyeti tek belirtim hiç bir belirtim yok ben normalde de midem bulanmaz fazla diğer gebeliklerimde
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Bu ayda bat 29 ocak dün test yaptım çift çizgi çıktı gece acile gidil tahlil verdim beta 194 çıktı
Ama doktor beklenenden düşük çıkmış dedi boş gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi sizde nasıldı beta hcg verileri 2 gün sonra tekarlayalim tahlili ozmn sonuca varacakmişiz

Selam arkadaşlar göğüs hassasiyeti tek belirtim hiç bir belirtim yok ben normalde de midem bulanmaz fazla diğer gebeliklerimde
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Bu ayda bat 29 ocak dün test yaptım çift çizgi çıktı gece acile gidil tahlil verdim beta 194 çıktı
Ama doktor beklenenden düşük çıkmış dedi boş gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi sizde nasıldı beta hcg verileri 2 gün sonra tekarlayalim tahlili ozmn sonuca varacakmişiz
Adetime 2 gün var tahlili erken verdim

Ay hayır neye göre kimyasal veya boş diyor. Korkmayın artış önemli iki güne bir kan verip takip edeceksiniz. Regli öncesi için gayet iyi bir beta maşallah. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah 🌺🌺🤲

Ay hayır neye göre kimyasal veya boş diyor. Korkmayın artış önemli iki güne bir kan verip takip edeceksiniz. Regli öncesi için gayet iyi bir beta maşallah. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah 🌺🌺🤲
Çok sağolun morale ve böyle destek mesajina çok ihtiyacim vardı çok üzgünüm

Adete 2 gün kala değeriniz bence gayet iyi çıkmış 2 güne kan verip artışa bakın siz ☺️

Adete 2 gün var ve hcg değeriniz 194
Neye göre hemen şu bu olabilir deniyor anlamıyorum. Benim regl günü 67 çıkmıştı sağlıkla ilerledi kızım oldu. Yani kaç çıktığı değil nasıl ilerlediğidir önemli olan❤️☺️

Adete 2 gün var ve hcg değeriniz 194
Neye göre hemen şu bu olabilir deniyor anlamıyorum. Benim regl günü 67 çıkmıştı sağlıkla ilerledi kızım oldu. Yani kaç çıktığı değil nasıl ilerlediğidir önemli olan❤️☺️
Evet bende anlamadım moralimi bozdu doktor bende başka insanların beta sini araştırıyorum sabahtan beri acaba benimki çokmu düşük çıkmış diye çoğu insan sizin gibi 70 60 25 bile çıkan var inşallah düzenli bir şekilde artar hayırlısı olsun inşallah ❤️

Back