- 12 Eylül 2024
- 70
- 23
- 34
-
- Konu Sahibi lavinya_lavinya
Merhaba 5 üstü gebelik. Sizin üstü çıkmış siz gecikmede miydiniz adetinize ne kadar varKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım dün akşam acilden kan testi verdim fakat sonuçlara baktiramadim hastaneden ayrılmak zorunda kaldım sonucu ekliyorum 5.88 çıktı anlayan var mi?
Hamilesin galiba ama çok yeni sanırım 2 gün sonra tekrar kan verKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım dün akşam acilden kan testi verdim fakat sonuçlara baktiramadim hastaneden ayrılmak zorunda kaldım sonucu ekliyorum 5.88 çıktı anlayan var mi?
adetime 6 gün var dahaMerhaba 5 üstü gebelik. Sizin üstü çıkmış siz gecikmede miydiniz adetinize ne kadar var
5 üzeri pozitif kabul ediliyor , ama çok arada bi değer ama bence hamilesiniz ve çok doktora sordum Negatif görünüyor yazmış
Normalde 5 üstü ama sizin tahlil verdiğiniz yerde gebelik 10 üstü olarak alınıyormuş. Şu an hamile değilsiniz gibi duruyor ama artabilir erken vermişsiniz
Merhaba 5 üstü gebelik. Sizin üstü çıkmış siz gecikmede miydiniz adetinize ne kadar var
reglime 5-6 gün falan var hesaplarima göre Ağustos 15 de regl olmuştum5 üstü normalde gebe kabul ediliyor çok çok düşük bir değer 2 günde bir kan verip takip etmen gerekir ama yüksek ihtimalle çok çok yeni reglinize kaç gün var ?
Gebelik testi yapmış mıydınız peki ? Benimde 5 gün var bugün. Dün 6. Günümde test yaptım negatif gördüm. Yumurtlama gününüz me zamandı en az 10/12 gün geçmesi gerekmiş idrar testi içinde6 gün var adetime
reglime 5-6 gün falan var hesaplarima göre Ağustos 15 de regl olmuştum
2 gün önce gebelik testi yaptım negatif gördüm. yumurtlama günümu tam olarak bilmiyorum elimden geldiğince ovulasyon testi yapıyorum en son 24 Ağustosta yaptım ekliyorum fotoğrafiniGebelik testi yapmış mıydınız peki ? Benimde 5 gün var bugün. Dün 6. Günümde test yaptım negatif gördüm. Yumurtlama gününüz me zamandı en az 10/12 gün geçmesi gerekmiş idrar testi içinde
Ben 4 gün kala beta 40 ile öğrenmiştim çok çok çok etken öğrenmiş olabilirsin inşallah bebişin seninledir6 gün var adetime
reglime 5-6 gün falan var hesaplarima göre Ağustos 15 de regl olmuştum
Sonucunuza göre negatif görünüyor. 10 üstünü baz almış. Eğer 5 üstünü baz alsaydı kesin derdim. Ama belli olmaz adet olmadığınız sürece ümit var.evet 10 üstü olarak kabul ediyor, inşallah artar çoğu yerde de 5 üstü gebelik diyorlar