How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlar beta hcg anlayan var mi? acil yardım? hamilemiyim?

lavinya_lavinya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
70
23
3
34
Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım dün akşam acilden kan testi verdim fakat sonuçlara baktiramadim hastaneden ayrılmak zorunda kaldım sonucu ekliyorum 5.88 çıktı anlayan var mi?

Eklentiler

• 20240912_094236.jpg
    20240912_094236.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım dün akşam acilden kan testi verdim fakat sonuçlara baktiramadim hastaneden ayrılmak zorunda kaldım sonucu ekliyorum 5.88 çıktı anlayan var mi?
Merhaba 5 üstü gebelik. Sizin üstü çıkmış siz gecikmede miydiniz adetinize ne kadar var

5 üstü normalde gebe kabul ediliyor çok çok düşük bir değer 2 günde bir kan verip takip etmen gerekir ama yüksek ihtimalle çok çok yeni reglinize kaç gün var ?

Normalde 5 üstü ama sizin tahlil verdiğiniz yerde gebelik 10 üstü olarak alınıyormuş. Şu an hamile değilsiniz gibi duruyor ama artabilir erken vermişsiniz

6 gün var adetime

reglime 5-6 gün falan var hesaplarima göre Ağustos 15 de regl olmuştum
Gebelik testi yapmış mıydınız peki ? Benimde 5 gün var bugün. Dün 6. Günümde test yaptım negatif gördüm. Yumurtlama gününüz me zamandı en az 10/12 gün geçmesi gerekmiş idrar testi içinde

Gebelik testi yapmış mıydınız peki ? Benimde 5 gün var bugün. Dün 6. Günümde test yaptım negatif gördüm. Yumurtlama gününüz me zamandı en az 10/12 gün geçmesi gerekmiş idrar testi içinde
2 gün önce gebelik testi yaptım negatif gördüm. yumurtlama günümu tam olarak bilmiyorum elimden geldiğince ovulasyon testi yapıyorum en son 24 Ağustosta yaptım ekliyorum fotoğrafini

Eklentiler

• Screenshot_20240912-111730_Gallery.jpg
    Screenshot_20240912-111730_Gallery.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 115
İnşallah 🙏🏼 Ben ilk verdiğimde 4 gün vardı erken gebelik testinde gölge gibi silik çizgi gördüm kan verdiğimde 40 çıkmıştı sık sık kan vermek istemiyorsanız eğer 2 3 gün içinde filan erken gebelik idrar trstlerinde çıkar diye düşünüyorum

Back