Kızlar beta HCG 1.20den 4.8 e yükseldi sonuç negatif deniyor??

yazgiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
140
5
118
Kırıkkale
Kızlar bir çocuğum var şimdi tekrar istiyorum beta HCG 1.20 çıktı tekrar yaptırdım bir gün ara ile 4.8 çıktı doktor hep negatif dedi adetime 8 gün var klomen hap kullandım doktor kontrole bile çağırmadi iki ay sonra gel dedi sizce hamile olabilirmiyim? Ne zaman test yapayım adet olmazsam mı?

cok erken yapmissin daha cok yeni olablr bebegn.adetn en az 3 gun gecince yap ki garanti olsun.insallah guzel haberler alirsn

bence hamılesın canım yaaa
ama biraz sabret adet gunune yakın tekrar test yaptır .

İnşaallah hamileyimdir kızlar eşim çok istiyor oğlumda çok istiyor bu klomenle ilgili bilginiz var mı kontrole de çağırmadi beni

Canım çatlatma iğnesi olmadiysan hamilesin bence. Adet gününde tekrar test yap.

Olmadım canım dktr klomen verip gonderdi

Hayırlısı olsun canım inşallah kimyasal gebelik değilse hamilesin başka türlü 1 günde bu kadar beta HCG yükselmezdi :) bir de o doktoru değiş nacizane tavsiyem. Benim doktorum klomen kullanırken neredeyse hergun vajinal ultrasonla yumurtanın gelişip gelişmediğini takip etmişti ve uygun boyuta gelince çatlatma iğnesi vurdurmustu.

Bence de olma ihtimalin yuksek. 4lere pek çıkmıyor hamilelik yoksa. 2 gun gectiyse birdaha baktir derim.

Bence de olma ihtimalin yuksek. 4lere pek çıkmıyor hamilelik yoksa. 2 gun gectiyse birdaha baktir derim.

Kızlar çok kötü kasık ağrısı çekiyorum mahvetti beni gittim acile kadın doğuma git dedi abimin düğünü var hafta içi şehir dışına cikacam ne yapsam bilemedim gebelik testinide tekrarlamiyorlar

Özel tıp merkezlerinde ücret karşılığı tekrarlatabilirsiniz. Adet gününüz kaç gün geçti? Türkiye de kırmıyorlar yapıyorlar ama bu kadar sık yapılmaz normalde. Eğer adetiniz geçmediyse bekleyin öyle gidin tıp merkezine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…