• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BETA DEĞERİM!! YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Iclall06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
182
83
18
24
Kızlar merhaba adetime 6 gün var
9 gün kaldı test yaptım silik çizgi çıktı bugun acilde kan verdim 2.30 çıktı acaba yükselme şansı varmı önceki yaptırdığım kan değerim 0.002 idi yardımcı olurmusunuz başına böyle bişey gelen varmı

Kızlar merhaba adetime 6 gün var
9 gün kaldı test yaptım silik çizgi çıktı bugun acilde kan verdim 2.30 çıktı acaba yükselme şansı varmı önceki yaptırdığım kan değerim 0.002 idi yardımcı olurmusunuz başına böyle bişey gelen varmı
Neden 6 gün önceden kan veriyorsunuz? Adet birkaç gün gecikince kan verilir

Şiddetli ağrım vardı gündüz çalışıyorum ve ciddi anlamda işimi engelliyordu ben apandisit olarak gittim ama gebelik kanı da verdim
Geçmiş olsun. Adet gecikirse evde test yapın, pozitif çıkarsa kan verin. Yani o zaman kesin emin olursunuz. Şu an negatif görünüyor

Geçmiş olsun. Adet gecikirse evde test yapın, pozitif çıkarsa kan verin. Yani o zaman kesin emin olursunuz. Şu an negatif görünüyor
Bende bekleme taraftarıyım zaten tedavi görüyoruz bebek için yani eğer şuan hamileysem bizim için mucize olmuş olur

Back