Kızlar beta değerim nasıl???

Yavaş artmış ama gebesiniz %100 belki embriyo geç tutunmuştur bi doktora görünün içiniz rahat etsin
Pardon da neye göre yavaş artmış diyorsunuz normalde 10.gün beta 52 12.gün 104 14.gün 208 ve 16.gün 416 çıkma durumunda bile şahane bir sonuç elde edebiliyorken arkadaşın 2 katından çok daha iyi artmış ve yavaş artmış diyorsunuz. Üstelik doktorum %60’lık bir artışın bile gayet yeterli olduğunu söylerken🙃

Pardon da neye göre yavaş artmış diyorsunuz normalde 10.gün beta 52 12.gün 104 14.gün 208 ve 16.gün 416 çıkma durumunda bile şahane bir sonuç elde edebiliyorken arkadaşın 2 katından çok daha iyi artmış ve yavaş artmış diyorsunuz. Üstelik doktorum %60’lık bir artışın bile gayet yeterli olduğunu söylerken🙃
Ya öyle düşündüm sadece benimki 10. Gün 586 12.gün 1580 çıkmıştı diye ben az buldum yoksa yeterli yani aslında değerleri

Kızlar 3. gün embriyo transferi sonrası 10. gün 52, 14. gün 450, 16. gün de 1170 çıktı. Nasıl sizce normal mi??
mukemmel artmıs :) saglıkla ilerlesin insallah
Ya öyle düşündüm sadece benimki 10. Gün 586 12.gün 1580 çıkmıştı diye ben az buldum yoksa yeterli yani aslında değerleri
herkesin artısı bir değil... yavas artmıs dersen bos yere ınsanı korkutursun. senin de 3. gun embrıosu muydu kıyas neden? senden az olunca yavas mı oluyor?

Kızlar çok sağ olun, umarım her şey yolundadır. İlk gebelik olduğundan, henüz kese ve kalp atımına da gitmediğinizden insan ister istemez acaba dış/kimyasal/boş gebelik olabilir mi diye düşünmeden edemiyor. Kalp atımını duymadan hamilelik moduna da giremiyorum sanırım kafa olarak 🥲

X