Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglin gectimi25 kasımda beta 0.27 bugn tekrar baktırdm 1.21 geç döllenme olabilir mi ??
Suan bu değerler negatif iki gün sonra yeniden kan ver canım o zaman netleşir25 kasımda beta 0.27 bugn tekrar baktırdm 1.21 geç döllenme olabilir mi ??
Henüz gecikmedi 3 aralıkta ben erkenden yapmıştımReglin gectimi
Suan bu değerler negatif iki gün sonra yeniden kan ver canım o zaman netleşir 3 aralıkta regli olacağım o zaman gecikirse veriyim diyorum
Hayır vermedim 3 ünde adet olacagım o yüzden grciksin diye bekliyorum hayalnkırıklıpı yasamayım gecikmezse zaten değilimdir. Kafamı karıstıran 0.27 iken iki günde 1.20 olmasıydı (((Kan verdiniz mi
Üzmek istemiyorum ama ben de sana yaşadığım bir şeyi anlatayım sekiz aydır çocuk denemesi oluyor ama olmuyordu sürekli beta 1.20 çıkardı tekrar kan verdim 0.200 çıktı hatta bununla alakalı konu açmıştım iki gün sonra 1.20 çıktı insan yine tabi umut arıyor biliyorum çok iyi anlıyorum sonra maalesef olmadı zaten adet olmuştum Yani bu çıkışlar çok normal adet yaklaştıkça ikide çıkabilir üçte çıkabilir bunları aldanmamak lazım çünkü kesin bir gebelik varsa bu sayı çıkmıyor emin olun 1:20’den yükselen kişiler şöyle oluyor o an hamile değil kana sonradan geçtiği için değer yükseliyor mesela şöyle örnek vereyim ben bir gebelik testi yaptım o gün negatifti ertesi günü yaptım pozitif oldu bu sefer dedim ki nasıl olabilir ya dün negatifse bugün niye pozitif ama hamileymişim o kadar fark ediyor ki belki o bir saat bıle o kadar kadar fark eder ki canını sıkma üzme kendini bir de gününe bir gün kala yap muzieler ne zaman gelir bilemeyız o güzel haber ınsallah gelırHayır vermedim 3 ünde adet olacagım o yüzden grciksin diye bekliyorum hayalnkırıklıpı yasamayım gecikmezse zaten değilimdir. Kafamı karıstıran 0.27 iken iki günde 1.20 olmasıydı (((
Bugün adet oldum maalesef çok psikolojim bozuldu 8 aydır deniyoruz yok yani neden olmuyor anlamışta değilimÜzmek istemiyorum ama ben de sana yaşadığım bir şeyi anlatayım sekiz aydır çocuk denemesi oluyor ama olmuyordu sürekli beta 1.20 çıkardı tekrar kan verdim 0.200 çıktı hatta bununla alakalı konu açmıştım iki gün sonra 1.20 çıktı insan yine tabi umut arıyor biliyorum çok iyi anlıyorum sonra maalesef olmadı zaten adet olmuştum Yani bu çıkışlar çok normal adet yaklaştıkça ikide çıkabilir üçte çıkabilir bunları aldanmamak lazım çünkü kesin bir gebelik varsa bu sayı çıkmıyor emin olun 1:20’den yükselen kişiler şöyle oluyor o an hamile değil kana sonradan geçtiği için değer yükseliyor mesela şöyle örnek vereyim ben bir gebelik testi yaptım o gün negatifti ertesi günü yaptım pozitif oldu bu sefer dedim ki nasıl olabilir ya dün negatifse bugün niye pozitif ama hamileymişim o kadar fark ediyor ki belki o bir saat bıle o kadar kadar fark eder ki canını sıkma üzme kendini bir de gününe bir gün kala yap muzieler ne zaman gelir bilemeyız o güzel haber ınsallah gelır
Çok düşük değer ya25 kasımda beta 0.27 bugn tekrar baktırdm 1.21 geç döllenme olabilir mi ??
Merhaba canım maaalesef bugün adet oldum çok moralm bozuldu yaÇok düşük değer ya
Aa inşallah bir daha adet olmazsın pozitifi alırsınMerhaba canım maaalesef bugün adet oldum çok moralm bozuldu ya
Çok düşük değer ya
Aminnn inşşAa inşallah bir daha adet olmazsın pozitifi alırsın
Ah kuzum ben sana söyledim ama o değerler gebelik değerleri değil şimdi üzülmek yok adetin bitecek ve kafayı takmıyorsun yumurtlama günlerinin özellikle hiçbir şey düşünmeden başka şeylerle meşgul olarak geçir psikolojini etkilersin bu sefer gebe kalmayıda zorlastırıyor ne kadar sakin olursan ne kadar kafayı takmazsan o kadar daha kolay olacak üzülmek yok güzel haberlerle geleceksinMerhaba canım maaalesef bugün adet oldum çok moralm bozuldu ya
Ah kuzum ben sana söyledim ama o değerler gebelik değerleri değil şimdi üzülmek yok adetin bitecek ve kafayı takmıyorsun yumurtlama günlerinin özellikle hiçbir şey düşünmeden başka şeylerle meşgul olarak geçir psikolojini etkilersin bu sefer gebe kalmayıda zorlastırıyor ne kadar sakin olursan ne kadar kafayı takmazsan o kadar daha kolay olacak üzülmek yok güzel haberlerle geleceksin
Aminnn inşş
Of bende aynı durumdayım gecen hafta cuma beta 0.2 pazartesi 1.6 şuan gecıkmenın 12.gunu halen pozıtıfı goruyorum delırıcem25 kasımda beta 0.27 bugn tekrar baktırdm 1.21 geç döllenme olabilir mi ??
Canım bekle eğer biraz daha adet olmazsan git cünkü kanda kesin çıkardı belkide kimyasaldır.Of bende aynı durumdayım gecen hafta cuma beta 0.2 pazartesi 1.6 şuan gecıkmenın 12.gunu halen pozıtıfı goruyorum delırıcem
Of bende aynı durumdayım gecen hafta cuma beta 0.2 pazartesi 1.6 şuan gecıkmenın 12.gunu halen pozıtıfı goruyorum delırıcem25 kasımda beta 0.27 bugn tekrar baktırdm 1.21 geç döllenme olabilir mi ??
kımyasal oldugunda nasıl anlarız acaba test yaptım sımdı 5 tane hepsınde varla yok arası golge oluyor anlaşılıyormu gorselde bılmıyorum ama hepsınde hayalet cızgı varCanım bekle eğer biraz daha adet olmazsan git cünkü kanda kesin çıkardı belkide kimyasaldır.