Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızlar beşik olan mama sandalyesimi kendinden sallanan ana kucagımı

feyza88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
33
0
36
kızlar kafam çok karışık yeni dogacak bebegime hangisini almalıyım hangisi daha kullanışlı olur kraftın dondy marka beşigi var dogumdan itibaren 15 kg ye kadar mama sandalyesi olarak ta 3 yaşa kadar diger taraftan yine kraftın otomatik sallanan ana kucagı var fiyatları arasındada fark var tabiki ama öncelik kullanışlı olması bi kere alayım istiyorum kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum

valla canım cok kullanışlı diolar ama bende emin diilim ana kucagımı alsam bunumu alsam

Eklentiler

• $lKRA-0220-P_1.jpg
    $lKRA-0220-P_1.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 278
  • $lKRA-95598_1.jpg
    $lKRA-95598_1.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 186
  • $lKRA-95598_4.jpg
    $lKRA-95598_4.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 247
  • $lKRA-95598_5.jpg
    $lKRA-95598_5.jpg
    4,4 KB · Görüntüleme: 292
Ben oğlan iki aylıkken almıştım dört aylıkken sattım ikinci el olarak hem de hiç kullanamadan benimki de stork dondolinoydu kraft dondy nin aynısı oğlum hiç sevmedi yatmadı ana kucağında yattı bunda yatmadı ama bazı bebeklerde seviyormuş belli olmuyor ki birisi sevip kullanırken diğeri yüzüne bakmıyor ve denemeden de pek anlaşılmıyor ne yazık ki.
Bir de fisher price nin var akvaryum modeli hem ileri geri hem sağa sola sallanıyor tam yatmıyor ama doğumdan itibaren kullanılabiliyor yalnız 9 kiloya kadar önünde bebeğin ilgisini çekecek bir şeyler var ben ondan almadığıma pişman oldum daha iyi dururdu diye düşünüyorum.

fisher price bende düşündüm canım secenek çok olunca insanın kafasıda cok karışıyor çok para verip kullanmayacagım şeylerle evi doldurmakta istemiyorum kullanışlı olsun istiyorum ama bide bebek sevicekmi o var ilk bebek çok hevesleniyorum herşeyi tam olsun istiyorum ama cok kararsızım...

Canım biz bebek doğmadan önce anakucağı gibi bi sürü şeyle doldurduk evimizi. Tabi bi sürü de masraf yaptık.. Ama bebeğimiz bunların hiç birini kullanmıyor. Hep kucak istiyor..
Geçenlerde Fisher Price'ın akvaryum salıncak modelini gördük. Çok beğendik. Dünyanın parası.. Bu sefer akıllandık. Almadan önce kızımızı mağazaya götürüp denedik sevecek mi diye. nce uyudu ama sonra bastı çığlığı!!! Tabi almadan geldik..
Sana tavsiyem bu tip eşyaları bebeğin olduktan sonra deneyerek alman..Bi sürü şey ziyan olup gidiyo çünkü..

X