Kızlar benzer durum yaşayan var mı?

zuzu3477

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
359
106
123
Ankara
Kızlar bben 2 aydır adet olmuyorum bugün bu sebepten doktora randevu aldım.ilaçlar çare olmazsa soğan kürü uygulayacağım.Yalnız tuvalete girdiğimde karnımda felaket bi ağrı vardı dün ve öncesinde.üşüttüm herhalde dedim önemsemedim.akıntım başladı beyaz ve koyu peçeteyle kıvamına bakyım diye sildim pembe belli belirsiz kan.açıkçası adet olmuyorum diye korunmuyoz eşimle ben.ve sıkta birlikte olduk bu son günlerde kit yaptım negatif çıktı amma karşı komşum yerleşme olursa kitte görünmez 5-10 gün bekle bi da yap dedi.ben duymamıştım daha önce yerleşme kanaması falan.yorumlarınızı bekliyorum.

olabiliyo canım genelde öyle ama benim bildiğim kahverengi leke oluyo açık renk değil.

emin olmak için ya bir hafta sonra test yap ya da kan tahlili yaptır canım.

hakkında hayırlısı olsun

yA bebek çok istiyorum birazda ondan gidecem doktora.çokta utanıyom ya.kahverengi demek yerleşme kanaması komşum açık pembe dediydi çok üzüldüm ya.ikinci bebk çok çok istiyorum ama olmıcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…