kızlar benmle aynı durumu yaşayan var mı

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
9
24+3 haftalık hamileyim sabah kalktığımda bişi yoktu kahvaltımı yaptım allahım bende bi halsizlik kolumu kıpırdadamıyorum sonra el parmaklarım eklemlerindede bi ağrı şimdik biraz iiyim neden olur acaba bilen var mı daha önce hiç böle bişi yaşamadım

24+3 haftalık hamileyim sabah kalktığımda bişi yoktu kahvaltımı yaptım allahım bende bi halsizlik kolumu kıpırdadamıyorum sonra el parmaklarım eklemlerindede bi ağrı şimdik biraz iiyim neden olur acaba bilen var mı daha önce hiç böle bişi yaşamadım

canim, bende tam 24+3 um. neden bilmem bu haftayi acayip yorgun gecirdim. sabah ise giderken arabada direksiyonu bile cevirecek gucum yoktu, resmen kolumu zor kaldirdim. havalardan olsa gerek diye dusunuyorum. malum cok sicak, gece dogru durust uyuyamiyoruz, hepsi etkiliyor bizi.

canım normal şeyler bunlar sabah kalkıyorum öğlen geri uykuya dalıyorum bütün kemiklerim sızlıyor sanki ev işlerini bile parça parça yapıyorum.eee bebiş dünyaya getirmek kolay değil

kızlar,tüm metabolizma etkileniyor ,gebelikte özellikle kas sistemi yavaş çalışlır bu da eklem ağrılarına neden olur,bol kalsiyum alırsanız bu ağrılar hafifler ,özellikle bol süt için hem sizin hem bebeğinizin kemik ve diş gelişimi için çok önemli ..
benim dizlerim ağrırdı ,merdiven inmekte ,çıkmakta zorlanırdım,doğumdan sonra bişey kalmadı...

X