kızlar benimde aşılama bebegim kasımda geliyor

elenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2007
389
5
20 gün önce aşılama yapıldı ve benimde inşallah 1 terslik cıkmazsa kasım 25 gibi bebegim dünyaya gelecek ve bende aranıza kasım anne adayı olarak hoşgeldim arkadaşlar a.s

20 gün önce aşılama yapıldı ve benimde inşallah 1 terslik cıkmazsa kasım 25 gibi bebegim dünyaya gelecek ve bende aranıza kasım anne adayı olarak hoşgeldim arkadaşlar a.s

hayırlı muğurlu olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de14 şubatta oldum aşılama neler yaptın aşılama olduktan sonra nelere dikkat ettin ve negibi belirtiler oldu hamiş olduğuna dair canım aydınlatırmısın?

allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş bebişlerinize kavuşursunuz darısı başıma

amin inşallah arkadaşlar ve cok teşekkürler aşılamadan sonra kasıklarım müthiş agrıdı ve halen daha agrıyor fakat 1 aşılamamın tutmasıda Allahın büyük lütfu sizlerde aşılam olacaksanız hic korkmayın sakin olun ve sadece inanın ben öyle yaptım ama henüz cok erken kaybetmektende korkmuyor degilim acıkcası bu arada bebegim ekim sonu olacakmış dr um söyledi yani kasıma kalmaz dedi o yüzden ekim ayına geciyorum arkadaşlar

canım gözün aydın bende kasım annesiyim kızım berfe 3 aylık oldu..allahım o güzel duyguyu herkese tattırsın...

gözün aydın canım allah saglıklı bir şekilde tez kavuşturur inşallah:)

kızlar bende pko hastasıydım 16 aşılama yapıldı ve bebiş yolda inş bende kasım annesi olucam

kızlar bu 16 ayın 16, demek istedim benimde ilk aşılamamda tuttu darısı herkezin başına

allah kucağına almak nasip etsin...bende 4 kasım annesi olacakmışım.inşallah tabi allahımın izniyle.nasıl bir duygu?harika üstü bişi.tüm isteyenlere versin Rabbim...

X