arkadaslar benim 7 yasinda bir oglum var.9 yillik evliyim.hic sorunsuz bir sekilde hamile kaldim.normal dogum,. yaptim hic problem yoktu.oglum 1 yasina girince kardesyapalim dedik,ne hikmetse hamile kalamadim bir türlü tam ümidi kesmisken pat hamile kaldim sevinemeden düstü.tabi ilk defa böyle bisey yasamistim cok yikim oldu benim icin.tam bir sene sonra tekrar hamile kaldim.tekrar düstü.iyicedeprosyona girmistim artik.doktorlar normal oldugunu ancak ücüncü düsükten onra arstirilma yapilacagini söyledi.allahtan oglusum vardi acimi hep onula dindirdim.iki sene önce tekrar hamile kaldim.önceki iki düsügü silmistim beynimden .sanki hic olmamis kendimi kandiriyordum doktorumuda degistirdim her sey yolunda gibiydi bebegimde iki bucuk aylik olmustu öbür ikisi 8 haftalikken düsmüstü buda 10 haftalik olunca düsmiycek zannettim ama malesef doktorda randevum vardi icimdede kötü bir his.doktor vajinal muayene etti birden panikledi bende panik oldum anladim bir seylerin ters gittigini hemen giyinmemi söyledi yan odada 3 boyutlu ultroson aleti var oraya götürdü ben gözümü ekrandan ayirmiyorum doktor söylemeden anladim bebegimin kalbinin durdugunu.en aci bu ücüncü olmustu benim icin. okadar her seysi belliydiki cok iyi beslenmistim cok dikkat etmistim kendime doktorumda öyle söyledi zaten bebek cok güzel gelismis dedi.neyse hemen kürtaj yine.tabi ben uzun süre kendime gelemedim.bu arada bebegimin ölüm sebebi down sendromlu olmasiymis.tabi biz hemen genetik arastirmaya girdik.genetik hic bir sorun yokmus.benim progesteronum azmis bebekler rahime tutunamiyo rahimde disari atiyo yani düsük oluyo.bizde bari tüp yapalim dedik bir asilama iki tüp bebek denememiz oldu bu seferdehamile kalamadim.bilmiyorum kafam cok karisik doktor hic bir sorunumun olmadigini söylüyor .icinizde benm gibi progesteron yetmezligi olan varmi.yazarsaniz sevinirim