- Konu Sahibi melda_rose
kizlar dugunum bitti hersey guzeldi ,ama gelinligim dolabta asili suan gordukce cok uzuluyorumm senağlama , acaba sadece benmi yoksa herkezemi oluyo lutfen paylasin benimle,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim neden uzuluyorsun anlamadim.evlendigin icin mi.
canim bendede oluyor ayni sey.insan cok uzuluyor tekrar o gunu getiremeyecegi icin.cok guzel bir kiza benziyorsun profildeki resim sana ait ise.dugun fotolarin varsa paylasmak istermisin.seni merak ettim
Güzelim hele dur bir bakalim ya
Sen daha tazecik evli iken gecmis dügününü geri getiremicem bir daha öyle güzel olamicam diye üzülürsen ben 9 seneyi devirdim ben ne yapiyim acabamirmirmirmir
Hersey gelip gecici kalan sadece o günde yasadigin güzel ve tatli anilardir böyle düsün ve gelinligni katlayip sakla hem görmesin hemde tozlanmaz:icecream:
canim evlilik hazirliklari sayfasini actiginda 3. sayfaya git biraz assagiya indiginde buda dugun oncesi mini-video-klibim-23-08-2008 yazan yeri tiklacanim hangi topigi acmam lazim bilmiyorum yardimci olursan sevinirim.
canım sende canın istedikçe giy gelinliğini eşine sürpriz yap arkadaşlarnı topla eğlenin biraz hem sana değişik ve güzel anı olur....üzme kendini alışırsın.....