• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kızlar benim gibi olan var mıııı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elifkskl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
2.179
979
123
kızlar merhaba ben 27 ekim de regl oldum bugün de doktor kontrolüne gittim ve tesadüf eseri hamile olduğu mu öğrendim beta hcg 71.1 çıktı benim gibi regl olup gebelik öğrenen var mı aranızda lütfen yazın

kızlar merhaba ben 27 ekim de regl oldum bugün de doktor kontrolüne gittim ve tesadüf eseri hamile olduğu mu öğrendim beta hcg 71.1 çıktı benim gibi regl olup gebelik öğrenen var mı aranızda lütfen yazın
Regl normal bol kirmizili miydi yoksa az bir kanama ile mı oldu

Nasıl. Oluyor ne zaman temiLendiniz de ilişki oldu yumurta dolendide testte çıktı
Yada halk tabiriyle üstüne gorddunuz

2 gün normal adet gibi oldum ben normalde de fazla olmam sonra kahve rengi oldu 2 gün sonra bitti yoğun değil di
Kadinlar bazen her kanamayı normal adet zannederler ama oysa üstüne görmedir anlayamaz. Sizinki de öyle olmuş sanırım. Cok guzel bir sürpriz yapmis annesinee.Gözünüz aydın diyelim🥰. Değerlerinizi takip edin inşallah sağlıklı ve huzurlu bir gebeliginiz olur

Nasıl. Oluyor ne zaman temiLendiniz de ilişki oldu yumurta dolendide testte çıktı
Yada halk tabiriyle üstüne gorddunuz
yeni bitti adet cumma günü temizlendim geçen ay aklımda kuurmuştum adet olursa doktora gidip kontrol ettirceğim diye bugün de gittim muane oldum kan verdim hepsi çarşamba çıkar dediler bende eve döndüm e nabızdan baktım sonuçlara beta hcg 71 şok oldum tekrar gittim hastaneye doktor pozitif dedi çarşamba tekrar kan ver dedi

Kadinlar bazen her kanamayı normal adet zannederler ama oysa üstüne görmedir anlayamaz. Sizinki de öyle olmuş sanırım. Cok guzel bir sürpriz yapmis annesinee.Gözünüz aydın diyelim🥰. Değerlerinizi takip edin inşallah sağlıklı ve huzurlu bir gebeliginiz olur
amin inşallah bu 3. gebeliğim daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum açıkcası

Ben değil ama yakın arkadaşım üstüne görme yaşadı adet gördü diğer ay görmeyince test yaptı değeri çok yüksek çıktı
Bebeği 10 haftalıkken öğrendi resmen
Normal adet görmüş 1 ay çünkü
Şuanda 21 haftalık hamile gayet sağlıklı

yeni bitti adet cumma günü temizlendim geçen ay aklımda kuurmuştum adet olursa doktora gidip kontrol ettirceğim diye bugün de gittim muane oldum kan verdim hepsi çarşamba çıkar dediler bende eve döndüm e nabızdan baktım sonuçlara beta hcg 71 şok oldum tekrar gittim hastaneye doktor pozitif dedi çarşamba tekrar kan ver dedi

Gebelikte mi adet olmuşsunuz yani ? üstüne görme deniyor ? yada adet bitince hemen ilk ilişkidemi olmuş ?

Back