Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar beni yönlendirebilir misiniz rica etsem ?

kızlar loreal casting bence iyi, kaliteli bir saç boyası.bu boyayı kullanan biri olarak söylüyrm saçımı yumuşacık yaptı.. ancakkkkkkk botyanın 2 tane kusuru var. 1. si saçlarında beyaz olanlar sakın bu boyayı kullanmasın. 2.si ise boya saçınızın rengi kumral ve üstü numaralarda yani 7,8 ve üstü numaralarda ise tutuyr. değilse hiç boyamayuın

canım biraz beklesen daha iyi olur diye düşünüyorum
çünkü çok işlem gördü saçın

bende annemin yanlış boyama sonucu siyah gibi olan saçını açtım ama palette ile değil
sonra palette kışkırtıcı kahve ile boyadım süper oldu

bende loreal 7 ile boyadım dün akşam çok olmasada tepemde gördüğüm 7-8 dal beyazım vardı çok güzel kapandı

Kızlar bugün verdiğim ani bir kararla saçlarımı siyaha boyama kararı almış bulunuyorum.. Vazgeçtim.. Nedenlerine gelince; ışıkta çok renkli ve kötü durduğunu farkettim.. Ayrıca evde açarak istediğim tonu bulmam nerdeyse imkansız,kendimi kandırdım..O yüzden en azından siyah kolay ve kullandığım bi renk.. Açıcıdan sonra saçlarımı kesitrmiştim zaten kötü hali gitti.. yarın gidip bi kutu siyah boya aldım mı bitti bu iş.. Artık evlendikten sonra reng değişimi düşünürüm.. Ama burda yorum yazan arkadaşlarada çook teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…