canım bende yeni üye oldum ama emin ol elimden geldigi kadar herkeze yardım ederim bende ilk girdigimde öyle sanmıştım ama emin ol mutlaka cevap geliyo varsa bi sıkıntın söylebu forumda bilgi paylaşımı çok hoşuma gidiyor... ama dikkat ettimde benim yazdığım konular ben yazdıktan sonra cevap almıyor ve açtığım konulara kimse yazmıyor neden böyle ki bilmiyorumkismile
bulcaz inş lola cım :)) şeytan içerden dürtüyo gerçi dön siyaha dön diyeama yok liseden beri nerdeyse 5 senedir daha fazla belki... siyahım.... yeter gayri =)) sağol mehtapcım çok haklsın canım yerimseniben
bulcaz inş lola cım :)) şeytan içerden dürtüyo gerçi dön siyaha dön diyeama yok liseden beri nerdeyse 5 senedir daha fazla belki... siyahım.... yeter gayri =)) sağol mehtapcım çok haklsın canım yerimseniben
hadi ya.. sağol nemida cım.. uyarını dikkate alıcam.. ben voila düşnüyodum çikolata kahvesini.. ona ne dersin fikrini alsam ? :)
anlıyorum ben hevesimi aldım ya belki ondandır 2 hafta uzun ve sarı saçlarımla dediğin gibi herkezi şaşırttım sonradan oldu diğerolanlar.bu arada benimde saçlarım çok kalın telli kolay gelsin sanavereliniortakvereliniortakMutlulukla; valla arkadaşım ne desem şimdi -tatlicadiarzu- şahsen siyahı sevmiyorum diyemem aksine çok hoşuma gidiyo dikkat çekici oluyosun daha bi.. ama ne bileyim kendimi yumuşak renklerde de görmek istiyorum galiba.. hani benle fazla görüşmeyen bir arkadaşım şaşırsın falan çünkü hep aynıyım :hulya: Senin başından kötü deneyimler geçmiş.. gerçi bende daha başındayım fakat saçlarım kalın telli benim ona güveniyorum sanırım... şuan gün ışığında baktığımda bildiğin koyu kızıl saçlarım.. siyahlığı yoketmişim sanırım..amacım aslında sütlü çikolata bitter değilde.. yine koyu yani :ecrin_bebek: siyah saçlı hatunlar görünce ah pe pelin dön siyaha oh mis diyorum kendime :smiley-cool: ama sonra bi kerede kafana koydğun bişeyi yap radikal bi değişiklik yap diyemiyorum ama akıbetim ne olacak bilemiyorum canım :1ninca: bana böyle dönem dönem heves gelir gider bakalım belki haribden başarırım yakında nişanım olcak falan sonra düğündü vs vs... hayalim siyah saçlar beyaz duvağın altında bukle bukle opuyorumnanaktan yinede buraya yorum yazan tüm arkadaşlarımın deneyimlerini aklıma not ediyorum çok teşekkür ediyorum :)
Nemida; aslında voila da koyu çıkartıyor diyebilirim bakalım ben bi açmayı başarayım da size danışırım zaten o aşamada orası kesin :)) Bu tarz konuları paylaşacak biri yok bende boş boş konu okuyacağına adam ol akıl danış dedim kendime şakkıdı iyi de ediyorum sanırım a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?