Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar beni yönlendirebilir misiniz rica etsem ?

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
118
37
Bilen bilir açmıştım konu.. siyahjtı saçım palette ile açtım dipler sarı oldu geri kalanlar koyu üstüne palettenin kumralını boyadım sarılıklar kapanmadı bende koyu kahveye boyadım dipleri açık olan yerleri sonra renk bütünü olsun diye voila kakao boyadım.. ışıkta baktım saçımın tamamı kızılımsı parlıyo annemde dedi siyahlık yok... şimdiii...

ben sıcak çikolatya yada

bu tarz bi renk istiyorum tenim buğda da değil çok açıkda değil... açık buğday diyelim.. kaşlarımı en son kırmıştım rengini açıklar yani... iki hafta sonra falan koleston açıcı ile açıp bu istediğim rengi yapsam tutar mı ??

saçımın ışıkta çektiğim flaşlı resimlerini koymayı unutmuşum

Son düzenleme:
iç taraflar daha da açık kızlar.. ama ev içinde saçım böyle durmuyo gün ışığında çektim ve ışık vurunca aynada farkediliyo elimle tutp baktım tel tel kızıllıklar bayağı bi hakim..

bu forumda bilgi paylaşımı çok hoşuma gidiyor... ama dikkat ettimde benim yazdığım konular ben yazdıktan sonra cevap almıyor ve açtığım konulara kimse yazmıyor neden böyle ki bilmiyorumkismile

bu forumda bilgi paylaşımı çok hoşuma gidiyor... ama dikkat ettimde benim yazdığım konular ben yazdıktan sonra cevap almıyor ve açtığım konulara kimse yazmıyor neden böyle ki bilmiyorumkismile
canım bende yeni üye oldum ama emin ol elimden geldigi kadar herkeze yardım ederim bende ilk girdigimde öyle sanmıştım ama emin ol mutlaka cevap geliyo varsa bi sıkıntın söyle

CANIM sen bana yazdın ben de sana yazayım:) ama ne yazık ki aynı sorunu paylaşıyoruz. ama ben kafama koydum. deniyeceğim. saçımı palettenin açıcısıyla açıp sonra da bakırlı bir tonu deneyeceğim ama daha karar veremedim hangi renkleri karıştırsam diye... deneyince mutlaka deneyimimi paylaşacağım seninle. umarım istediğimiz rengi b uluruz...

:kedi: mahcup oldum kızlar şimdi... aman ne bileyim öyle bi yalnız hissettim kendimi...

bulcaz inş lola cım :)) şeytan içerden dürtüyo gerçi dön siyaha dön diye ama yok liseden beri nerdeyse 5 senedir daha fazla belki... siyahım.... yeter gayri =)) sağol mehtapcım çok haklsın canım yerimseniben

voila çikolata kahve 6.52 kızlar açınca bununla boyasam sonuç nasıl olur acaba ???

yap bi değişiklik... sana iyi gelir. bu arada açtığın diğer konulara da cevap yazdım canım...

şeytan dürtmeeee.... beni de dürtüyo şeytann:)))))))))))))

valla ya insanın arkadaşı olunca paylaşım daha zevkli oluyomuş kaydirigubbakcemile2 çok sağolasın teşekkür ederim.. neyse ben kaçayım artık görüşrüz

canım ben sana renk önermeyeceğim kahverengiler konusunda bilgim yok ama çok önemli bir tavsiyede bulunucam loreal casting colors la boyama sakın. İlk mesajında resmini koymuşsun bu yüzden söylüyorum o boyalar saçta hiç görünmüyor boşu boşuna kimyasala maruz kalma.

hadi ya.. sağol nemida cım.. uyarını dikkate alıcam.. ben voila düşnüyodum çikolata kahvesini.. ona ne dersin fikrini alsam ? :)

arkadaşım ben o şeytanı dinledim neler yaptım anlatayım belki sana yararı olur.ben siyahtan sıkılıp saçımı açtırıp saı yaptım çok yıprandı biraz kestirdim sona açıldığından dolayı alacalı bir renk oldu diye kızıllıkların gitmesi için bu sefer evde kendim açıcı sürüp saçımı beklettim gel görki saçlar yandı kötü oldu sonra koyu kumrala boyadım yanıklar görünmesin diye yine görünüyodu ve boya daha çabuk akıyodu oreal yüzündem yine koyu kahve boyadım yıpranıklığı görünmesin diye yine görünüyodu ve en sonunda gittim siyah boyadım ohbe kendime geldim hm yıpranıkığı düzeldi hem daha iyi oldu hemde ben bu rengi çok seviyorum bi maceraya atılıp bütümn renkleri denedim ama siyah vazgeçilmezim ona geri döndüm olan saçıma oldu kısacık kestirmek zorunda kaldım zor uzamıştı şimdi uzatmaya uğraşıyorum yani aklında siyah varsa saçını yıpratma hiç kullanan bu renkten vazgeçemiyo direkt boya yaniopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

hadi ya.. sağol nemida cım.. uyarını dikkate alıcam.. ben voila düşnüyodum çikolata kahvesini.. ona ne dersin fikrini alsam ? :)

voila hiç denemedim canım ama biliyorsun her markanın renkleri kutudakinden farklı olabiliyor. Genelde de koyu çıkıyor. Örneğin Loreal için herkes bunu söyler. Kolestonda amonyak fazladır saçı yıpratır. Voila da koyu yapar mı acaba..çikolata kahve falan koyu çıkma açısından tehlikeli renkler olabiliyor.

Ben Palette kullanıyorum ve elde ettiğim sonuçlar her zaman kutunun arkasındakine yakın oluyor kızıllarını kullanıyorum gerçi ama kahverengiside aynı kalitede olsa gerek istersen gelişmiş aramadan bu markaları bir araştır voila kullananlar ne demiş palette kullananlar ne demiş gibi.. umarım yardımcı olabildim :)

Mutlulukla; valla arkadaşım ne desem şimdi -tatlicadiarzu- şahsen siyahı sevmiyorum diyemem aksine çok hoşuma gidiyo dikkat çekici oluyosun daha bi.. ama ne bileyim kendimi yumuşak renklerde de görmek istiyorum galiba.. hani benle fazla görüşmeyen bir arkadaşım şaşırsın falan çünkü hep aynıyım :hulya: Senin başından kötü deneyimler geçmiş.. gerçi bende daha başındayım fakat saçlarım kalın telli benim ona güveniyorum sanırım... şuan gün ışığında baktığımda bildiğin koyu kızıl saçlarım.. siyahlığı yoketmişim sanırım..amacım aslında sütlü çikolata bitter değilde.. yine koyu yani :ecrin_bebek: siyah saçlı hatunlar görünce ah pe pelin dön siyaha oh mis diyorum kendime :smiley-cool: ama sonra bi kerede kafana koydğun bişeyi yap radikal bi değişiklik yap diyemiyorum ama akıbetim ne olacak bilemiyorum canım :1ninca: bana böyle dönem dönem heves gelir gider bakalım belki haribden başarırım yakında nişanım olcak falan sonra düğündü vs vs... hayalim siyah saçlar beyaz duvağın altında bukle bukle opuyorumnanaktan yinede buraya yorum yazan tüm arkadaşlarımın deneyimlerini aklıma not ediyorum çok teşekkür ediyorum :)

Nemida; aslında voila da koyu çıkartıyor diyebilirim bakalım ben bi açmayı başarayım da size danışırım zaten o aşamada orası kesin :)) Bu tarz konuları paylaşacak biri yok bende boş boş konu okuyacağına adam ol akıl danış dedim kendime şakkıdı iyi de ediyorum sanırım a.s

geçtiğimiz yazdan daha yeni boyamıştım siyaha... fikir olsun yorum yapacaklar için :))

üzerine tıklayın büyük hali açılıyor kızlar

anlıyorum ben hevesimi aldım ya belki ondandır 2 hafta uzun ve sarı saçlarımla dediğin gibi herkezi şaşırttım sonradan oldu diğerolanlar.bu arada benimde saçlarım çok kalın telli kolay gelsin sanavereliniortakvereliniortak

mutlulukla arkadaşın yazdığı yorumun altına imzamı atarım...kesinlikle katılıyorum...

boyalar dünyasında koyu renkten açık renge dönüş kolay olmuyor...bende geçen sene koyu kahve yapmıştım sonra sıkıldım 2 ton açık bir renk yaptım dipler açık diğer yerleri koyu...hemen kuaföre gittim...o da kestaneye boyamıştı... sonra ben açıcılarla açmayı denedim..açmıştım güzelde olmuştu...ama o kadar renk denedim ki..saçlarım gökkuşağına dönmüştü artık...beyaz tenli olduğum için renkler gidiyodu ama birşeyi gözden kaçırmıştım...bu kadar renk denemenin saç derime zarar verdiğini farketmemiştim..çok gür kabaran saçlarım şu an normal durumda ..önleri inanılmaz seyreldi...tabi permada yaptırmıştım geçen sene ve saçlarım yanmıştı....şimdi şimdi toparladım ...mutlulukla arkadaşım gibi bende uzatma çabasındayım...artık toplanmayada başladığı için çok mutluyum..

yani sana kısaca tavsiyem bir kaç renkte karar kıl ve sürekli renk değişimlerine gitme...sonra kızsal kellikler başlıyo mafoldumben ...eğer açık renk saçlardan hoşlanıyosan kuaföre yaptır....market boyaları tam tutmuyo...nacizane tavsiyelerim...

kolay gelsin yerimseniben

çok teşekkür ederim mavi gece bakalım şuan dokunmuyorum bikaç kez yıkansın saçın akıbeti ne olacak ona göre devam ederim baktım kötüye gidiş var nerde benim siyaım olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…