Kizlar Beni Bilgilendirir Misiniz?

merhaba canım
deneyimi ve yaşadıklarımı anlatayım.
dr sana belli bir saat vermiştir.anaztesi olacagın için aç olacaksın dr belli bir saat verip yemek ve su yok diyecektir.o saate odaya gidip özel elbiseleri giyiyorsun ve arada eşinde sperm bırakecek ( en az üç ilişki olmaması lazım) ametlethaneye girip o sandalyeye oturuyorsun ayaklarını bağlıyorlar ve bazen hatta kollarınıda anı bir hareket yapmamam için . Üzerinde sterize için ekstra örtüler örtülüyor. kolundan serum verilecek ve anaztesi yapılacak ve uyuyacaksın .
20-25 dk sürüyor.uyandığında acın olabilir sanki sancılı bir adet olacakmışın gibi (ayaklar anaztesiden sonra üşüyor yanına kalın ve ince çorap almamda yarar var.) Yine serum falan veriliyor.herkeste farklı oluyo ilkinde çok ağrım vardı.2 gün kendime gelemedim. yanımdaki bayanda ağrı yoktu.ikincisinde ağrım neredeyse yoktu. en az iki saat dinlendiriliyorsun.Dr almam gereken ilaçları sana söyleyecek , transfer gününe karar dinlenmeni ve yumurtalıkların boş olduğu için bol su içmem gerekiyor.Yumurtalıkjlar sıvı ile dolduğundan bunu su ile temizliyorsun.Herkeste olmuyor ama oluşabilecek yanma ve ağrı için de dr ilaç isteyebilirsin.
sakin olmak ve rahat olmak her zaman şansı yükseltiyor.
hergün belli bir saate aranınıp embiyoların durumunu sana söyleyecekler .
burada tek durum oluşabilecek ağrı ya karşı kendini hazırlamam. Dediğim gibi herkese göre değişiyor, fazla yumurta verenlerde biraz fazla oluyor ama bu yazdıklarım seni ürkütesin ağrı adet ağrısında bira zfazla olup geçiyor.
şimdiden sana geçmiş olsun allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı ,güzel evletlar nasip etsin,

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim beni biraz rahatlattın. ben zaten adet ağrısını şiddetli çektiğim için alışkınım.inşallah başka sorun çıkmaz .allah isteyen herkeze evlat versin bu çektiklerimizi karşılıksız bırakmasın.en kısazamandabebeklerimize kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…