Kesinlikle kuaför işe yarar bende yarıyor kendimi iyi hissetmek istediğimde kuaföre gidip saç kaş ve manikür yaptırıyorum:) Banyo sonrası kendine kremle masaj yapmanı tavsiye ederim özellikle göbek basen ve kol çevresine hatta masaj konusunda eşindende yardım alabilirsin çok keyifli olabilir:)Evde temizliği sen yapıyorsan vileda kullanma yerleri eğilerek sil derim.Akşam yemek yeme ben hele yaz akşamları başladığından bu yana karpuz kavun muz falan yiyerek geçiştiriyorum akşam yemek faslını.Akşamları muzlu süt içiyorum.Cidden akşam yemeği kilo sorununda önemli akşam yemeğini kestikten sonra (kot pantalonlarıma bende girememeye başlamıştım) kilom hemen fark etti.Sabah kahvaltısı bence en önemli öğün doyasıya yenmeli akşama kadar yakmak için yolu var kızarmış ekmek hatta üstü tereyağlı ve ballı olarak yiyebilirsin ,salatalık ,domates,beyaz peynir yemelisin(çok yağlı olmasın)ama sosis,salam,sucuk gibi şarküteri ürünlerinden uzak dur.Ayrıca meyve suyu,cola,gazoz gibi yazın canının çekeceği ürünler yerine (ki en fazla kilo aldıran ama tokluk yaratmayan çıntı pıntılar) bir bardağın yarısına madensuyu yarısına meyve suyu hatta buz koyarak kendine güzel bi içecek hazırlayabilirsin.Ben bu söylediklerimi uyguluyorum haberin olsun :)kolay gelsin.Zaten rejim yapmasakda dikkat etmemiz gerekli diye düşünüyorum.