kızlar benden kahverengi leke geldi

Canm benimde adetime 6gun var. 3gundur pembe, kahve leke geliyor. Bende bilmiyorum ilk kez oldu boyle. Senin kac gun var?

Canm benimde adetime 6gun var. 3gundur pembe, kahve leke geliyor. Bende bilmiyorum ilk kez oldu boyle. Senin kac gun var?
23 ünde olacaktım 31 günde birde olduyorum öyle olursa 6 gün var ama 28 günd eolursa 1 gün vardı oda buğün hala olmadım sanki heran olacakmışım gibi geliyo

cnm seninki yerleşme kanaması olabilir yani hamile olabilirsin bak adet günü kan testi yaptır bence idrar da çıkmayabilir
Dayanamadim yarin icin dr dan randevu aldim. Dua edin :) erken ama insallah belli olur.

Hamilelik suphesi olsa da doktor alttan muayene ediyo mu? Ultrason ile bakar mi acaba sadece

Canim yarin dr a gidicem. Bakalim adet oncesi lekelenmeye ne diyor. Yazarim buraya.

Sen 31 gunde bi oluyorsan bekle bence.
Herkeste 28 gunde bir degil cunku
23 ünde olacaktım 31 günde birde olduyorum öyle olursa 6 gün var ama 28 günd eolursa 1 gün vardı oda buğün hala olmadım sanki heran olacakmışım gibi geliyo

Dayanamadim yarin icin dr dan randevu aldim. Dua edin :) erken ama insallah belli olur.

Hamilelik suphesi olsa da doktor alttan muayene ediyo mu? Ultrason ile bakar mi acaba sadece

keşke bi kaç gün bekleseydin neyse inşallah hamilesindir karından zaten bişe görünmez alttan muayene ederse rahmin kalınlaştığını falan görür zaten ilk bhcg isticek sonuca göre kese için sonraki hafta çağracak

bende tam bu konuyu arıyordum şimdi denk geldi
adetim üç gün geçti sonrada kahveye benzer lekelenmelerim var 2 gündür
bir fikri olan varmıdır.
artık test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum

Gittim canim dr a
Alttan muayene etti.
Adetime 5 gun var dedim. Henuz cok erken biseleri gorebilmek icin dedi.
Yerlesme kanamasi diye dusundum dedim. Henuz bise yok ki yerlessin dedi iddiali bi dusunce bu dedi. Sanki ne zaman yerlescek

Rahim kalinlasmis. Sol yumurtalik temiz, sagda 14mm lik kist varmis. (Benim bu vardi baya, yeni degil)
Belki bu buyuyup kuculdugu icin lekelerin olmstur dedi.
Kanda beta hcg ne bakalim yinede dedi. Bende kizdim yaptirmadan ciktim geldim. Aferin bana :)
Madem erken, goremedi alttan bakinca. Kanimda da negatif cikar iyice uzulurum diye baktirmadim

Şu zamanda hamile olup olmadığını anlayabaileceğin tek şey kan testi yani BETA HCG .keşke baktırsaydın madem bu kadar heyecanlısın...

bende tam bu konuyu arıyordum şimdi denk geldi
adetim üç gün geçti sonrada kahveye benzer lekelenmelerim var 2 gündür
bir fikri olan varmıdır.
artık test yapıp hüsrana uğramak istemiyorum
Ya ayni durumdayz benim lekelenme bugun basladi bat 2gun onceydi bende test yapmak istemiyorum offffff beklemedeym

Ya ayni durumdayz benim lekelenme bugun basladi bat 2gun onceydi bende test yapmak istemiyorum offffff beklemedeym
evet aynı durumdayız ama tecrubeli birinden herhangi bir yorum olmadıkçça birbirimize faydamız olmuyor malesef
benim akıntımda bugun kesildi

adetin geçmeden bilemezsin işte bekle bi gün daha benim gün kala bile çıkmadı gün geçince test yaptım zar zor gördüm bekle sabret inşallah hamilesindir :)

merhaba benmde adetime 5 gün var bgn kahverengi leke gelmiş devam edicekmi bakıcam ara ara.. siz hamıle mı kaldınız o ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…