- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
-
- Konu Sahibi pembepante
kanıt yok diye pek ililenmiyolar cnm kadın sinsi sinsi bni deli ediyorpolise git tehdit ve rahatsız ediyor diye
cocugun senin oldugunu farket bi önce.. ne bu sinmişlik, ne bu korkaklık?! senden cesaret alıyor buyuk ihtimalle.. kendine gel arkadasım, o bebek sana emanet edildi Allah tarafından.. o kadınla görüştürmezsin gerekirse de, kim olup ne hakla alacakmış bebegini? kesin konuş, sana saygısızlık yaparsa bebegi degil sevmek, yuzunu göstermeyecegini söyle..boşanma asamasındayım ve kayınvalidem tarafından cok rahatsız ediliyorum dısarıya bebeğimle cıkamıyorum alıcaz onu senden neler yapıcam sana tımaraneye gidiceksin seni delirticem o cocuk benim soy adımı tasıyor benm diyor aksamda cıktım..cocugu sevicem ben dedi pişkin pişkin gülerek geldi yanıma bana hep hakaret bed dalar ediyor arkadaslar ben napıcam ben sürekli onunla muhattap olmak zorundamıyım şikayet edersem eger bana yaklaşamamma ihtimaali varmı bilenler bana yardım etsin lütfen..
Aynen öyle diline sağlık arkadaşım dediğin gibi çocugunun Annesi dururken kimmiş o korkma kolay değil öyle bi b...k yapamaz ! Isıracak it havlamazmış!cocugun senin oldugunu farket bi önce.. ne bu sinmişlik, ne bu korkaklık?! senden cesaret alıyor buyuk ihtimalle.. kendine gel arkadasım, o bebek sana emanet edildi Allah tarafından.. o kadınla görüştürmezsin gerekirse de, kim olup ne hakla alacakmış bebegini? kesin konuş, sana saygısızlık yaparsa bebegi degil sevmek, yuzunu göstermeyecegini söyle..
tesekkr ederim cnm yasadıklarımdan dolayı bu sinmişlik hamileyken bn eşimden şiddet gördüm kayınvalidemdende onların yüzünden ben bebeğimi kaybediyordum..hiç ne maddi ne manevi arama sorma yok bebeği sadece bana huzursuzluk vermek için yapıyolarcocugun senin oldugunu farket bi önce.. ne bu sinmişlik, ne bu korkaklık?! senden cesaret alıyor buyuk ihtimalle.. kendine gel arkadasım, o bebek sana emanet edildi Allah tarafından.. o kadınla görüştürmezsin gerekirse de, kim olup ne hakla alacakmış bebegini? kesin konuş, sana saygısızlık yaparsa bebegi degil sevmek, yuzunu göstermeyecegini söyle..
sesimi bile cıkaramadım bu huyumdan nefret ediyorum içimde hep bir korku kaldı yasadıklarımdan dolayıBen oyle cingarlik yapardim ki bi daha sokagima.bile girwmezdi siz sakin davrandikca ustunuze geliyor sizi korkak gormus cok pısmayin boyle
yasadıgımyer kück yer ve insanlar okdr adi kiii hemen hbr ediyolarkadinin antenleri falan mi var? sizin disari ciktiginizi nasil biliyor ki
halen de sana psikilojik siddette bulunmalarına izin veriyosun.. sana hakaret ediyor, tehdit ediyor, bir de cocugunu sevmeye geliyor.. kapıyı duvar et bakalım bidahakine, haber sal bir de, bana saygısızlık yaparsa yüzünü göstermiycem cocugumun diye.. ve şu korkaklığı da bi kenara bırakıp konumunun farkına var! bakalım kim kimi korkutabiliyo bidaha? onlar yuzunden bebegini kaybediyormuşsun, simdi de seni eze eze bebegini sevmeye geliyolar.. bu kadar mı acizsin? hayır, degilsin, olmamalısın!tesekkr ederim cnm yasadıklarımdan dolayı bu sinmişlik hamileyken bn eşimden şiddet gördüm kayınvalidemdende onların yüzünden ben bebeğimi kaybediyordum..hiç ne maddi ne manevi arama sorma yok bebeği sadece bana huzursuzluk vermek için yapıyolar
aynen öyle.. konu sahibinin korkusunu ben burdan anladım, onlar kimbilir nasıl farkındadır da tepesine cıkıyolardır.. kim olup ne hakla alacak bebegini? kolundan tuttugu gibi dısarı cıkaracak o kadını tabiri caizse, ondan sonra görecek nasıl ayagını denk aldıgını.. zaten boşanma yoluna girilmiş.. niye korkuyosun konu sahibi? bence sen haklarını bi arastırAynen öyle diline sağlık arkadaşım dediğin gibi çocugunun Annesi dururken kimmiş o korkma kolay değil öyle bi b...k yapamaz ! Isıracak it havlamazmış!