Bizim 4 yıllık ilişkimizde hep evlilik üzerine kuruluydu. Evlilik planları yapıyorduk, evleneceğimizi biliyorduk(tabi Allah bilir)
Geçen cumartesi ise resmi evlilik teklifimi ve çok istediğim tek taşımı aldım. Son zamanlarda bu evlilik teklifi konusunu çok konuşur olmuştuk, bekliyordum yani, o nedenle çok saşırtıcı oldu diyemeyeceğim ama çok güzeldi. Gelelim teklife.. Bir kaç yere iş başvurusunda bulunmuştum. Cuma günü beni aradılar. Yarın şu otelde iş görüşmesine bekliyoruz diye. Benim sevdiğimin ailesi şehir dışında yaşıyor. Bana da cuma günü işten sonra ailesinin yanına gideceğini söyledi. Tabi bu kadar tesadüf olur mu diye şüphelendim. Çünkü telefondaki kızda sevdiğimin arkadaşı, çok heyecanlanmış, sesi titreye titreye konuştu. Gitgide daha çok süpheleniyordum, Her neyse ertesi gün söylenen saatte söylenen otele gittim. Bu arada seziyorum böyle bir şey olacağını ama annem başladı ya gerçekten iş görüşmesiyse diye, kafam iyice karışmıştı. Zaten öyle bir psikolojiye girmiştim ki gerçekten iş görüşmesi olsa katılmıcaktım. Neyse otele vardım. Resepsiyondakilere iş görüşmesi için geldim dedim. Burdun dediler ve asansöre bindik. En üst kata çıktık. Yanımdaki görevli odanın kapısını çaldı ve gitti. Vee karşımda sevdiğim... Geldi sıkı sıkı sarıldıı. ARZUM SENİ ÇOK SEVİYORUM EVLEN BENİMLE DEDİ VE YÜZÜĞÜ ÇIKARDI. Daha sonrada odamıza yemek ve şarap servisi geldi kutlamamızı yaptık..Evet kızlar benim evlilik teklifim böyle oldu, umarım sizinki de gönlünüze göre olurr
değişik,güzel,hoş olmuş :) süprizi arayan kişinin bozması kötü olmuş. keşke sevgilinde ailemin yanına gidiyorum demeseymiş :) gerçi beklediğinide söylemişsin. herşeyin hayırlısı olsun
değişik,güzel,hoş olmuş :) süprizi arayan kişinin bozması kötü olmuş. keşke sevgilinde ailemin yanına gidiyorum demeseymiş :) gerçi beklediğinide söylemişsin. herşeyin hayırlısı olsun