Kızlar bende hamileyimm:):)

ALVOSAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
104
0
40
kızlar bende bugün adet günümdü dün kan tahlili yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum tabikide ama bugün doktoruma gittim baksakta bişi göremeyiz daha çok küçük dedi.kan değerim daha 148.1 10 gün sonra anca kalp atışı falan belli olur dedi.görmeyincede insan inanamıyor üzüldüm doktordan boş dönünce kaç haftalıkdır nasıldır bişi bilmiyorum şuan:KK43:

hayırlı olsun mübarek aya bebeğinle giriosun allah hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah.
darısı da benim başıma olsun hamile duası kabul olurmuş dua bekliorum

Tebrikler canım hihoyyyt
Kalp atışları için daha çok erken ama... Ben 4 Ağustosta öğrendim hamile olduğumu hcg değerim 206 idi, 17 ağustosta ultrasonda kese görüldü (aslında 10 ağustosta da görülürdü heralde hcg 1837 olmuştu o gün dr görülür artık dedi de ben sonradan gittim), kalp atışı için de 31 ağustosta gideceğim tekrar...

canım tebrikler.allahım sağlıkla kucağına alamyı nasip etsin.şu mübarek ayda olmayan herkeze versin.
sen bakabilirsin gebelik.org.son sat tarihine göre hesaplama çıkar.dr doğru söylüyor daha çok küçükkken birşey gözükmüyor.bir kaç hafta geçsin rahatlıkla görür.

tebriklerrrrrrrrr sağlıkla kucağınada alırsın inşallahhh darısı başımaaa aminnnn

aminnn kızlar rabbim isteyen herkese hepinize versin inşallah güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.dua isteyen herkesede ettiğim dua kabul olsun :Saruboceq:

Tebrik ederim cnm
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inş

www.bebekresimlerim.com.gif

X