kızlar bende hamileyim

marda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
184
1
merhaba kızlar buğün test yaptım bende hamileyim . ağustos 2. haftası bebek doğuyor.

tebrikler canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin,elisa grubu tahlillerini mutlaka yaptır,doktordan rica et

:lepi: :lepi: gozun aydin canim hayirli ugurlu olsun Rabbim hayirli bir evlat koly bir dogum nasip etsin

ben o testi bilmiyorum. nasıl yapılıyoki. ben şırnak silopideyim burda yapılıyomu bilmiyorum. benim 2. çocuk bu 3 yaşında bide oğlum var. onuda burda dğum yaptım ama öyle bir test yapmadılar

hepinize çok teşekkür ederim çok güzel dilekleriniz var. allah herkeze nasip etsin . aslında ben hiç beklemiyordum süpriz oldu. ama hayrlısı olsun gelsin bakalım bebek

hayırlı uğurlu gelsin bebişin ve allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ve allah bu güzel haberi bizede nasip etsin bıktım artık testte tek çizgi görmekten ve onlara güvenmeyipte doktora gidip tekrar aynı haberi almaktan artık bende istiyoruuuuuumsenağlama neyse sana hayırlı olsun arkadaşım

canım teşekkürler. inşaallah allah sanada nasip eder. bu benim 2. çocuk. birde 3 yaşında oğlum var. ama benim hamileliktede sorun olabilir. çünkü panik atak hastasıyım ve ileç kullandım ben geçen ay 14 tane içmişim ama son 10 gündür içmiyordum. doktor sorun olabilir dedi. test yapılacak bakalım sonuç ne olacak

arkadaşlar benim bebek 5 hafta 2 günlük oldu. bulantılarım iyce arttı. yemek yiyemiyotum, herşeyden tiksindim. su bile içemiyorum. ne yapıcam bilmiyorum. bana önereceğiniz bişeyler varmı . lütfen varsa yazarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…