- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Bu nasıl bi yorum yaHiç durma ölebilirsin bir yerden başlamak gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bi yorum yaHiç durma ölebilirsin bir yerden başlamak gerek
İlahi adalet onlar da bizim yaşadıklarımızı yaşamak zorunda kalınca devreye girecek. Allah öyle büyük ki,şöyle geçmişime baktıgımda kim canımı yaktıysa illa ki onun da bi canını yakanla karşılaştırıyo. Allah hesabı ince olandır. Er ya da geç acısı çıkacakHala severken bosanan o kadar cok kadin varki.. caresizlikten, karsisindaki kisinin insan olmadigindan dolayi.. mesela bende bosanma karari aldigimda eski esime karsi icimde hala hisler vardi ama karman karisikti .. caresizdim cunku.. bosanmazsam hayatim dahada cok maf olacakti biliyorum .. en iyisi aci cekerekten, ve her seye ragmen ayakta dimdik duraraktan ayrilmanin daha mantikli oldugunu dusundum .. acida cektim, yiprandimda, hic bisey beni bu evlilik kdr maf etmedi ..ama yok karsindaki insan insan degilki .. elli yil anlatsan yine anlamaz.. lakin simdi bende yanliz hissediyorum kendimi .. ki bir sure yanlizda yasicam .. gelecektende hic bir umudum yok .. ama guclu olmak mecburiyetindeyiz .. Bende merak ediyorum ilahi adalet ne zaman devreye girecek diye ..
Allah zaten yetiyo,onun için yaşıyoruz. Başka bu dunyada bi şeyim yok beni ayakta durduran nefes aldıran o. Ama ve lakin oyle olmuyor. Yetiyo da desen Allah seni sıkıntılarla sınayabiliyo ve bazen çok yoruldugunu düşünüyosun. Her şey gözüne büyüyo.insan sadece Allah'ın ona yettiğini düşündüğü zaman çevresinde olup bitene gülümseyip geçiyo, tavsiye ederim
bu derdi sana veren Allah ise çaresini verecektir, ben yorulduğumu hissettiğim zamanlar hep böyle düşünürüm yarın birgün öleceksem eğer bugün kendimi dünyevi dertlerle yıpratmamın bi anlamı yok vesaireAllah zaten yetiyo,onun için yaşıyoruz. Başka bu dunyada bi şeyim yok beni ayakta durduran nefes aldıran o. Ama ve lakin oyle olmuyor. Yetiyo da desen Allah seni sıkıntılarla sınayabiliyo ve bazen çok yoruldugunu düşünüyosun. Her şey gözüne büyüyo.
anlamadım canımSenin şu an düğün gününde farkında değilsin yazık
bende obsesif kompulsif bozukluk da var yıllardır,fazla takıyorumbu derdi sana veren Allah ise çaresini verecektir, ben yorulduğumu hissettiğim zamanlar hep böyle düşünürüm yarın birgün öleceksem eğer bugün kendimi dünyevi dertlerle yıpratmamın bi anlamı yok vesaire
her hakkımı savuncam mahkeme versin kararı. onlar iftira da atacaklardır illa ki.Çünkü onlara karşı tek bi hatam yokNe kadar zor gunler gecirmissin cnm rabbim bunlari unuttursun yepyeni sayfa acsin onune insallh bi genc kizin hayallerini nasil yikabiliyolar senin yerine koyuyorum kendimi ayni duygulari yasardim heralde ama sunu soyliyim o evde bir igneni bile birakma senin aldigin ne varsa hepsini al altin olayinida mahkeme ilgilenir heralde cnm
Allah yardimcin olsun cnm bnce mahkemeye kadar bekleme evdeki esyalarini akrabalarinla almaya calis boyle insanlar o esyalarida satarlar sana bisey vermemek icinher hakkımı savuncam mahkeme versin kararı. onlar iftira da atacaklardır illa ki.Çünkü onlara karşı tek bi hatam yok
tabiki her insanın olaylara karşı yaklaşımı bir olmuyo, yıpratmamaya çalış kendini, bir şekilde geçecek,geçmek zorunda, Allah yardımcın olsun..bende obsesif kompulsif bozukluk da var yıllardır,fazla takıyorum
yarına ümidim bi beklentim yok her şey beni boğuyo bu dunyada. kısa süre once hayatımda ters giden şeyler oldu.onun da etkisi olabilir belki ama ben her gün zırıl zırıl yaşamak istemezken benim iyi niyetimden beslenenler çok mutlu. ÇEvreme bakıyorum seçilmiş gibiyim. Yüzümü naparsam yapayım kendim güldüremiyorum. Yüzüm gülse dahi içim hayattan yana hevesini almış. İnsanlardan uzaklaşmış. Bana bunu edenler çok mutlular. Benle muhatap bile olmak istemiyolar
Özgür irade buda bi tavsiye arkadaşım neresini beğenmedin yorumunBu nasıl bi yorum ya
Bu ne şımarıklik yahuÖzgür irade buda bi tavsiye arkadaşım neresini beğenmedin yorumun
Keşke süresiz banlama yetkim olsaydıÖzgür irade buda bi tavsiye arkadaşım neresini beğenmedin yorumun
o adam için değil.o adamın yaşattıgı duyguların yarım kalması ve boşluğa düşürdüğü için