kızlar ben yaşamak istemiyorum

Allah herkese saglık sıhhat versin gerisi o kadar da önemli degil ama bünyeye en çok hasarı manevi yıpranmışlık duyguları verir. Yaşından büyük gösteren kim varsa gidin sorun,neler yaşamıştır o.Dışarıdan bakınca bazı şeyler kolay görünebiliyo ama gerçekten zor. Bunu da kendin seçmezsin,kimse mutsuz olayım kendimi yıpratayım diye yapmaz bunu. Bundan zevk almıyorum. Ama yaşıyorum lütfen biraz anlayış.

Eger fiziksel ya da ruhsal bir derdin dermani var ise yaşamak istemiyorum deme hakkın yok.ben seni anlıyorum emin ol çok iyi anlıyorum ama dünyada bu kadar çok acı çeken insan varken actigin baslık doğru değil.
Sen derdimden kurtulmak istiyorum yardım edin demelisin o zaman zaten gerisi kendiliğinden gelir.

Şu hayatta hür değilsem, sarayları sersinler altıma. Hiç bir değeri olmaz gözümde. İstediğim zaman kafamı alıp gidemiyorsam, işe girmek için dahi adamın tekinden icazet almak zorunda bırakılıyorsam, o adam dünya yakışıklısı olsun. Dünyanın en naif insanı olsun. Başlarım öyle evliliğe.

Diğer konunun sadece başını okudum. Devamını bilmiyorum. Sana sözlü yada fiziki şiddet uyguladı mı vs. Bilemiyorum. Okuduğum kısım bile yetti. Sen kafayı mı yedin? Bu adamın nesine aşık oldun ki, böyle üzülüyorsun. Canım kurtulduğun için kutlama yapmalısın bence.

Özgürlük gibisi var mı ya??

Eger fiziksel ya da ruhsal bir derdin dermani var ise yaşamak istemiyorum deme hakkın yok.ben seni anlıyorum emin ol çok iyi anlıyorum ama dünyada bu kadar çok acı çeken insan varken actigin baslık doğru değil.
Sen derdimden kurtulmak istiyorum yardım edin demelisin o zaman zaten gerisi kendiliğinden gelir.
Bazen derin travmatik hisler yaşıyosun öyle durumda bu kıvama gelebiliyosun ama sagolun içimi ferahlattınız. En azından bu krizi atlattım sayenizde.Hayat iniş çıkıştan ibaret ve herkesin derdi kendine agır. Ben acının her turlusune saygı duyuyorum. Gereken tek şey de zaman ve destek

Eşinden önce nasıl yasadiysan bu saatten sonra da öyle yasacaksin.elbette böyle bir hayal kırıklığı kolay değil ama evde oturup kendine aciiyip kaderine isyan etmek yerine kalk sende bir yerlerden başla senden ne kadar zor şartlarda tekrar yeni başlangıçlar yapan insanlar var.her gecenin bir sabahı vardir.herşey düzelir cok ta mutlu bir hayatın olur tabi bunu önce senin isteyip harekete geçmen gerek.ah ah anlatsak hangimizin hayatında olmamıştır ki o karanlık geceler günler ama hersey gelip geçiyor kendine değer ver ve önce kendini mutlu etmek icin yasa her zaman.

Şu hayatta hür değilsem, sarayları sersinler altıma. Hiç bir değeri olmaz gözümde. İstediğim zaman kafamı alıp gidemiyorsam, işe girmek için dahi adamın tekinden icazet almak zorunda bırakılıyorsam, o adam dünya yakışıklısı olsun. Dünyanın en naif insanı olsun. Başlarım öyle evliliğe.

Diğer konunun sadece başını okudum. Devamını bilmiyorum. Sana sözlü yada fiziki şiddet uyguladı mı vs. Bilemiyorum. Okuduğum kısım bile yetti. Sen kafayı mı yedin? Bu adamın nesine aşık oldun ki, böyle üzülüyorsun. Canım kurtulduğun için kutlama yapmalısın bence.

Özgürlük gibisi var mı ya??
yok,gerçekten. Anneme geldigimde sokaga cıktıgımda nefes aldıgımı farkettim.İnsanlar yaşıyomuş dedim. ÇEvremde insan görüp serbestçe dolaşabildigime mutlu oldum.O evet iyi bi adam degilmiş ama ben kendi içimde iyi bi adam rolune onu koyup sevmişim,ya da gözümü kör etmiş sonradan acısını çıkarmış. Neyse bana yaşattıgı kendisi de yaşıcak bi zaman diye umuyorum.

Bazen derin travmatik hisler yaşıyosun öyle durumda bu kıvama gelebiliyosun ama sagolun içimi ferahlattınız. En azından bu krizi atlattım sayenizde.Hayat iniş çıkıştan ibaret ve herkesin derdi kendine agır. Ben acının her turlusune saygı duyuyorum. Gereken tek şey de zaman ve destek
Evet zaman öyle önemli ki.biraz zor geçiyor ama yaraları da sarıyor. belki biraz ağır yaziyor olabilirim ama bu seni incitmek ya da sorununu küçümsemek için değil, belki biraz sarsip kendine getirmek için.

Konunu okurken içim daraldı biraz olsun bu aile yapılarını nişanlıyken görebilirdin belli ederdi canım neden evlendin. 2. kez evlenip hayatı yoluna giren çok insan biliyorum olan olmuş önüne bakmak zorundasın kurtulmuşsun.

Zaman öyle bir zamanki insan insanın çıkarı için yanında,
Sen hayatına kimseyi sokma iyi ölç tart
Herkes güvenecek bir omuz ister
Hangi olaylar seni yıprattıysa inatına karşısında sağlam dur
Ölmek için bile kısa bu hayat ruh halini anlıyorum
Ama bir psikiyatriye gidersen bu durumu atlatabilirsin.

yok,gerçekten. Anneme geldigimde sokaga cıktıgımda nefes aldıgımı farkettim.İnsanlar yaşıyomuş dedim. ÇEvremde insan görüp serbestçe dolaşabildigime mutlu oldum.O evet iyi bi adam degilmiş ama ben kendi içimde iyi bi adam rolune onu koyup sevmişim,ya da gözümü kör etmiş sonradan acısını çıkarmış. Neyse bana yaşattıgı kendisi de yaşıcak bi zaman diye umuyorum.

Hah şöyle ya. Bu süreçte eve kapanıp sürekli kafanı bunlarla meşgul etme. Bol bol dışarı çık gez dolaş, arkadaşlarınla takıl. Boşanmandan konu açıldığında yürümedi, boşanıyoruz de kısa kes. Lafı uzattıkça kendini ifade etmeye çalıştıkça, hem yaşadıkların sürekli aklına gelicek. Hemde insanlar seni anlamadıkça iyice sinirlerin bozulacak. Seni çevren darlamış biraz da, vebalıymışım gibi davranıyorlar diyorsun. Anlamak istemiyorlarsa, anlatmaya çalışma. Kendini yorma canım. Herkes hata yapar. Hatalarımızla, pişmanlıklarımızla yaşadığımız bir hayatımız var. Kendi kendine zindan etme.

İllaki içimi dökmem lazım diyorsan profesyonel yardım alabilirsin. Yok, gerek yok diyorsan, buraya yazıp içini dökebilirsin.

zoruma giden de bu zaten.Bi kendi verdigim degere bakıyorum bi de gördüğüme. Aşık etti önce nişanlıyken sonra kendini değiştirdi dayanırım aşığım nasılsa diye. İşine geliyosa dedi bi de.
Soguduum ama tam anlamıyla kopamıyorum zaman alcak baya.

kim bilir ego tatmini yasiyor üzerinizden, ama sevmedigi asikar, seven adam in halleri baska olur,
sen zamani geldiginde gercek ask i sevgi yi sadakati taniyinca, simdiki haline aciyacaksin , hayatin da sana deger vermeyen insanlara yer verme herkim olursa olsun , herkez kendi bicer degerini

Vallahi başlığa bakınca ben de aynısını dedim .
Ben de istemiyorum .
Ölmeye de cesaretim yok gidiyor öyle işte

İnan aldatılanlar bile hemen unutmuyor.unuttum bitti gitti olmaz hiçbi zaman.zamanla gececek.hepimiz neler yasadık..
Böyle cahil pislik bir sülaleyi s..ettiğim için cok mutluyum de kendine.
Senin değerini anlayacak ve o gün sen onu elinin tersiyle itip defol diyeceksin.Bak bu olacak hatun kaydet bi yere

yarına ümidim bi beklentim yok her şey beni boğuyo bu dunyada. kısa süre once hayatımda ters giden şeyler oldu.onun da etkisi olabilir belki ama ben her gün zırıl zırıl yaşamak istemezken benim iyi niyetimden beslenenler çok mutlu. ÇEvreme bakıyorum seçilmiş gibiyim. Yüzümü naparsam yapayım kendim güldüremiyorum. Yüzüm gülse dahi içim hayattan yana hevesini almış. İnsanlardan uzaklaşmış. Bana bunu edenler çok mutlular. Benle muhatap bile olmak istemiyolar
Hala severken bosanan o kadar cok kadin varki.. caresizlikten, karsisindaki kisinin insan olmadigindan dolayi.. mesela bende bosanma karari aldigimda eski esime karsi icimde hala hisler vardi ama karman karisikti .. caresizdim cunku.. bosanmazsam hayatim dahada cok maf olacakti biliyorum .. en iyisi aci cekerekten, ve her seye ragmen ayakta dimdik duraraktan ayrilmanin daha mantikli oldugunu dusundum .. acida cektim, yiprandimda, hic bisey beni bu evlilik kdr maf etmedi ..ama yok karsindaki insan insan degilki .. elli yil anlatsan yine anlamaz.. lakin simdi bende yanliz hissediyorum kendimi .. ki bir sure yanlizda yasicam .. gelecektende hic bir umudum yok .. ama guclu olmak mecburiyetindeyiz .. Bende merak ediyorum ilahi adalet ne zaman devreye girecek diye ..

İnan aldatılanlar bile hemen unutmuyor.unuttum bitti gitti olmaz hiçbi zaman.zamanla gececek.hepimiz neler yasadık..
Böyle cahil pislik bir sülaleyi s..ettiğim için cok mutluyum de kendine.
Senin değerini anlayacak ve o gün sen onu elinin tersiyle itip defol diyeceksin.Bak bu olacak hatun kaydet bi yere
Hep bunla avutmaya çalıştım kendimi ama o kadar kibirliler ki .. Keşke Allah elime düşürse de o zevki yaşasam..

X