kızlar ben yaşamak istemiyorum

tutunacagım hiç bi şey yok. bi heves kalmadı içimde. yaşamak için sebebim yok

Ama sen hep iyi anlarinizi düşünüyorsun bunları bir kenara atmaya çalış ve şuanki karakterini gözünün önüne getir
Bu acılar bitsin ve karşına doğru kişi çıksın daha güzel anıların olacağına inanıyorum

Böyle durumlarda hiç dostun kalmıyo canım. Yapayalnızım ailemleyim ve durup durup üzülüyoruz.Beynim film şeridi gibi durmuyo. Sürekli oynatıyo. Ruhumu zaten hissetmiyorum. İçime batıyo her şey. Düğümleniyo. Zaten antidepresan kullanıyorum.Benim için kimsenin yapabilecegi bi şey yok. Hiç bi şey beni iyi etmeye yetmiyo.

valla şu konunu aç aç bi daha oku.
hala adamdan nefret etmiyor musun kardelendilek?
ben sinirlendim yani sana yapılanları okudukça

Yapmayın allah aşkına ya. Bir evlilik yapmışsınız, sorunlu bir evlilikmiş, olmamış, yürümemiş ayrılmışsınız. Her eşinden ayrılan ölmeyi düşünseydi ohooo insan kalmazdı dünyada.
Çok korkunç bir şekilde de bitmemiş evliliğiniz. Toplayıp eşyanızı çıkmışsınız. Dayak yok, aldatma yok, ölümle tehdit eden bir adam yok. İnsanlar çoluklu çocuklu ayrılıyor bu kadar bırakmıyor kendini. Aldatılıyor, kapı dışarı atılıyor, sokakta kalıyor, ailelerisahip çıkmıyor ama ölümü almıyorlar ağızlarına. Yapmayın, bu kadar güçsüz olmayın. Hatta öyle bir adamdan, öyle bir aileden kurtulduğunuz için, aileniz arkanızda olduğu için mutlu olun...
Daha çok gençsiniz, 25 yaş ne ki yolun başı. Karşınıza fırsatlar çıkacak, hayatınız değişecek çok daha mutlu olacaksınız.
Size acilen kafanızı dağıtacak bir şeyler öneriyorum. Bir iş bulun, çalışmaya başlayın, yeni arkadaşlar edinin, yeni ortamlara girin, yeni hobileriniz olsun. Bu süreci evde oturup halinize üzülerek ağlayarak geçirirseniz bu ruh halinden kurtulmanız çok zor. Hemen yeni hayatınız için güzel adımlar atmaya başlayın..

valla şu konunu aç aç bi daha oku.
hala adamdan nefret etmiyor musun kardelendilek?
ben sinirlendim yani sana yapılanları okudukça
ondan nefret ediyorum.Ama yarıda bırakılmışlık var birden boşluga düşmüş gibiyim. İtilmiş gibiyim desem daha dogru olur. Nefret de can acıtan bi duygu. Ben mutsuzken onun mutlu olmasına dayaanmıyorum

herkezin derti kendine büyüktür amma velakin sana igrenc ötesi davranan insan icin ölmek istemen gercekten sacma , kusura bakma anlayamiyorum....
cocugunu toprak veren olsa, ailesini kaybeden olsa veyahut igrenc saldiri magduru olsa vs anlarimda insan yerine konulmadigin bir adam kilikli icin ölmek istemeyi anliyamam , ne sevgi ne saygii varmis ....

kendine saygiyi ögren, kimsenin mali degilsin , istediginde itip kakacak istediginde altina alcak kusura bakma ama biraz gözlerini ac bukadar naif olma..

Amansız bir derde yakalnmissin gibi davranma lütfen
Acini kabul et onu yasa ve zamanı gelince de zaten bitecek
Yaşadigin güzel anları durup durup hayal etme aksine kötü anları hayal et
Sakın taviz verme kendinden lütfen ya toparlayabilirsin inanıyorum ben sana

ondan nefret ediyorum.Ama yarıda bırakılmışlık var birden boşluga düşmüş gibiyim. İtilmiş gibiyim desem daha dogru olur. Nefret de can acıtan bi duygu. Ben mutsuzken onun mutlu olmasına dayaanmıyorum
Sadece bunun sonsuza kadar surmeyecegini bil
Yahu belki ilerde iyi ki bitmiş bile diyeceksin
Böyle biri bugün mutlu olur peki yarın ne olacak ?

iş aradım kendime ve buldum da ama adaptasyon sorunu yaşıyorum.Bazen dalgınlık oluyo. Ne kadar verim alabilirim kendimden bilemiyorum. Ama uzaklaşmak istiyorum

E ne güzel işte. Bir başlayın işe her şey güzel olacak. Ama yeni iş yerinizdeki insanlara sürekli bu yaşadıklarınızdan bahsedip asık suratlı olmamaya gayret edin. Unutmayın ki suratı asık bir insanı pek kimse yanında istemez. İnsanları kendinizden uzaklaştırır, yalnız kalırsınız bu kadar arabesk takılırsanız.

zoruma giden de bu zaten.Bi kendi verdigim degere bakıyorum bi de gördüğüme. Aşık etti önce nişanlıyken sonra kendini değiştirdi dayanırım aşığım nasılsa diye. İşine geliyosa dedi bi de.
Soguduum ama tam anlamıyla kopamıyorum zaman alcak baya.

sebep bu yani. iyiymiş.

Burada bir arkadas böyle bir konuya şunu yazmıştı; eften puften sebeplerle yaşamak istemediğini söyleyen kişiler sadece bir gün bir hastanenin onkoloji servisini ziyaret etsin yeter!

Çok sevdiğim bir kitabın çok sevdiğim bir sözü:
Şansız bir donemden geçtiğinde ve isler istediğin gibi gitmediginde kendi hikayenin yazarı olduğunu hatırla.
Onu seçtiğin biriyle istediğin şekilde yazabilirsin ve bu güzel ya da trajik bir hikaye olabilir.

Sende baskalarinin iyi niyetinden beslen o zaman. Oyle insanlari takip hayatini rezil etme

kimseye belli etmemeye özen gösteriyorum. üstüme çok gelinmedikçe aglamıyorum. çalıştıgım yere de bu durumumu yansıtmayı düşünmüyorum zaten eger ki çalışırsam

sebep bu yani. iyiymiş.

Burada bir arkadas böyle bir konuya şunu yazmıştı; eften puften sebeplerle yaşamak istemediğini söyleyen kişiler sadece bir gün bir hastanenin onkoloji servisini ziyaret etsin yeter!
Allah herkese saglık sıhhat versin gerisi o kadar da önemli degil ama bünyeye en çok hasarı manevi yıpranmışlık duyguları verir. Yaşından büyük gösteren kim varsa gidin sorun,neler yaşamıştır o.Dışarıdan bakınca bazı şeyler kolay görünebiliyo ama gerçekten zor. Bunu da kendin seçmezsin,kimse mutsuz olayım kendimi yıpratayım diye yapmaz bunu. Bundan zevk almıyorum. Ama yaşıyorum lütfen biraz anlayış.

Hayat her şeye ragmen devam ediyo. Belki günahımı bu dunyada çıkardım çektigim acıyla ve bu durumumla.Gelen günler ne getirir bilinmez sadece nefes alabilmek ve ondan kurtulmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…