- 29 Temmuz 2015
- 871
- 564
- 34
-
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
tutunacagım hiç bi şey yok. bi heves kalmadı içimde. yaşamak için sebebim yokEğer buraya bu hissini yazıyorsan hala içinde biryerlerde isteğin var demektir.sadece birilerinin sana el uzatmasını istiyorsun.
En kötü anımda ne düşünürüm biliyor musun? Kötü bir dönem geçirdiğim bir durumda denize gittik eşimle,yüzüp biraz rahatlarız falan diye.oraya biz kafeteryada otururken yaşlı mı yaşlı bir kadını getirdiler.oturmak istedi orada ailesi denize girerken.elleri titriyordu.bir deri bir kemik.ama tatlı ve Gülen bir yüzü vardı.gözgöze geldik gülümsedik birbirimize.eşime dedim ki "ya şu yaştaki kadıncağız bile evde oturmaktansa gelip şu ağaçların altında çay içmeyi yeğliyorsa ,hepimizin yaşamak için bir nedeni olmalı "
Ne yaşadığını bilmiyorum ama bunu söyleme yine de.herşey geçer arkadaşım.inan bana.
Ama sen hep iyi anlarinizi düşünüyorsun bunları bir kenara atmaya çalış ve şuanki karakterini gözünün önüne getirevlilik bu,dost hayatı değil.okudum okudum araştırdım.dini açıdan da vebaline girmek istemedim evi ben terkettigim için. agzını aramak istedim konuşulcak bi şey kaldı mı diye.istiyorum demedim ama ona ragmen ben istemiyorum,sen de vazgeç düşün yakamdan başka bi şey istemiyorum dedi. Bunu diyen adam bi kaç hafta önce benim yatagımdaydı. ona sırtımı dönüp güvenle uyudugumu düşündüm.onun gözlerinin içine baktım uykusu gelsin diye masallar anlattım. neler neler. Her şey bana onu hatırlatıyo. Asla dönemem ama kurtulamıyorum da. Napcagımı bilemiyorum. kalbim ve beynim parçalanıyo.
Böyle durumlarda hiç dostun kalmıyo canım. Yapayalnızım ailemleyim ve durup durup üzülüyoruz.Beynim film şeridi gibi durmuyo. Sürekli oynatıyo. Ruhumu zaten hissetmiyorum. İçime batıyo her şey. Düğümleniyo. Zaten antidepresan kullanıyorum.Benim için kimsenin yapabilecegi bi şey yok. Hiç bi şey beni iyi etmeye yetmiyo.hatıırladım şimdi konunu okuyunca
öncelikle bir psikolog/psikiyatr desteği al hemen.
bulunduğun çevreden uzaklaşabiliyorsan başka bir şehirde bir yakınının yanına falan git ya da bir arkadaşının 1 hafta bile uzaklaşsan nefes alsan iyi gelir.
yaşananlar çok ağır ama geçmeyecek diye bir şey yok.
hayat devam ediyor, geçmişe sünger çekeceksin zamanı geldiğinde, şimdi şokla beraber yas dönemindesin gibi görünüyor.
ama sana bu kadar kötü davranan bir adamla zaten devam etme...
Böyle durumlarda hiç dostun kalmıyo canım. Yapayalnızım ailemleyim ve durup durup üzülüyoruz.Beynim film şeridi gibi durmuyo. Sürekli oynatıyo. Ruhumu zaten hissetmiyorum. İçime batıyo her şey. Düğümleniyo. Zaten antidepresan kullanıyorum.Benim için kimsenin yapabilecegi bi şey yok. Hiç bi şey beni iyi etmeye yetmiyo.
ondan nefret ediyorum.Ama yarıda bırakılmışlık var birden boşluga düşmüş gibiyim. İtilmiş gibiyim desem daha dogru olur. Nefret de can acıtan bi duygu. Ben mutsuzken onun mutlu olmasına dayaanmıyorumvalla şu konunu aç aç bi daha oku.
hala adamdan nefret etmiyor musun kardelendilek?
ben sinirlendim yani sana yapılanları okudukça
Amansız bir derde yakalnmissin gibi davranma lütfenBöyle durumlarda hiç dostun kalmıyo canım. Yapayalnızım ailemleyim ve durup durup üzülüyoruz.Beynim film şeridi gibi durmuyo. Sürekli oynatıyo. Ruhumu zaten hissetmiyorum. İçime batıyo her şey. Düğümleniyo. Zaten antidepresan kullanıyorum.Benim için kimsenin yapabilecegi bi şey yok. Hiç bi şey beni iyi etmeye yetmiyo.
Sadece bunun sonsuza kadar surmeyecegini bilondan nefret ediyorum.Ama yarıda bırakılmışlık var birden boşluga düşmüş gibiyim. İtilmiş gibiyim desem daha dogru olur. Nefret de can acıtan bi duygu. Ben mutsuzken onun mutlu olmasına dayaanmıyorum
iş aradım kendime ve buldum da ama adaptasyon sorunu yaşıyorum.Bazen dalgınlık oluyo. Ne kadar verim alabilirim kendimden bilemiyorum. Ama uzaklaşmak istiyorumYapmayın allah aşkına ya. Bir evlilik yapmışsınız, sorunlu bir evlilikmiş, olmamış, yürümemiş ayrılmışsınız. Her eşinden ayrılan ölmeyi düşünseydi ohooo insan kalmazdı dünyada.
Çok korkunç bir şekilde de bitmemiş evliliğiniz. Toplayıp eşyanızı çıkmışsınız. Dayak yok, aldatma yok, ölümle tehdit eden bir adam yok. İnsanlar çoluklu çocuklu ayrılıyor bu kadar bırakmıyor kendini. Aldatılıyor, kapı dışarı atılıyor, sokakta kalıyor, ailelerisahip çıkmıyor ama ölümü almıyorlar ağızlarına. Yapmayın, bu kadar güçsüz olmayın. Hatta öyle bir adamdan, öyle bir aileden kurtulduğunuz için, aileniz arkanızda olduğu için mutlu olun...
Daha çok gençsiniz, 25 yaş ne ki yolun başı. Karşınıza fırsatlar çıkacak, hayatınız değişecek çok daha mutlu olacaksınız.
Size acilen kafanızı dağıtacak bir şeyler öneriyorum. Bir iş bulun, çalışmaya başlayın, yeni arkadaşlar edinin, yeni ortamlara girin, yeni hobileriniz olsun. Bu süreci evde oturup halinize üzülerek ağlayarak geçirirseniz bu ruh halinden kurtulmanız çok zor. Hemen yeni hayatınız için güzel adımlar atmaya başlayın..
zoruma giden de bu zaten.Bi kendi verdigim degere bakıyorum bi de gördüğüme. Aşık etti önce nişanlıyken sonra kendini değiştirdi dayanırım aşığım nasılsa diye. İşine geliyosa dedi bi de.herkezin derti kendine büyüktür amma velakin sana igrenc ötesi davranan insan icin ölmek istemen gercekten sacma , kusura bakma anlayamiyorum....
cocugunu toprak veren olsa, ailesini kaybeden olsa veyahut igrenc saldiri magduru olsa vs anlarimda insan yerine konulmadigin bir adam kilikli icin ölmek istemeyi anliyamam , ne sevgi ne saygii varmis ....
kendine saygiyi ögren, kimsenin mali degilsin , istediginde itip kakacak istediginde altina alcak kusura bakma ama biraz gözlerini ac bukadar naif olma..
sebep bu yani. iyiymiş.yarına ümidim bi beklentim yok her şey beni boğuyo bu dunyada. kısa süre once hayatımda ters giden şeyler oldu.onun da etkisi olabilir belki ama ben her gün zırıl zırıl yaşamak istemezken benim iyi niyetimden beslenenler çok mutlu. ÇEvreme bakıyorum seçilmiş gibiyim. Yüzümü naparsam yapayım kendim güldüremiyorum. Yüzüm gülse dahi içim hayattan yana hevesini almış. İnsanlardan uzaklaşmış. Bana bunu edenler çok mutlular. Benle muhatap bile olmak istemiyolar
Amansız bir derde yakalnmissin gibi davranma lütfen
Acini kabul et onu yasa ve zamanı gelince de zaten bitecek
Yaşadigin güzel anları durup durup hayal etme aksine kötü anları hayal et
Sakın taviz verme kendinden lütfen ya toparlayabilirsin inanıyorum ben sana
Sende baskalarinin iyi niyetinden beslen o zaman. Oyle insanlari takip hayatini rezil etmeyarına ümidim bi beklentim yok her şey beni boğuyo bu dunyada. kısa süre once hayatımda ters giden şeyler oldu.onun da etkisi olabilir belki ama ben her gün zırıl zırıl yaşamak istemezken benim iyi niyetimden beslenenler çok mutlu. ÇEvreme bakıyorum seçilmiş gibiyim. Yüzümü naparsam yapayım kendim güldüremiyorum. Yüzüm gülse dahi içim hayattan yana hevesini almış. İnsanlardan uzaklaşmış. Bana bunu edenler çok mutlular. Benle muhatap bile olmak istemiyolar
kimseye belli etmemeye özen gösteriyorum. üstüme çok gelinmedikçe aglamıyorum. çalıştıgım yere de bu durumumu yansıtmayı düşünmüyorum zaten eger ki çalışırsamE ne güzel işte. Bir başlayın işe her şey güzel olacak. Ama yeni iş yerinizdeki insanlara sürekli bu yaşadıklarınızdan bahsedip asık suratlı olmamaya gayret edin. Unutmayın ki suratı asık bir insanı pek kimse yanında istemez. İnsanları kendinizden uzaklaştırır, yalnız kalırsınız bu kadar arabesk takılırsanız.
Allah herkese saglık sıhhat versin gerisi o kadar da önemli degil ama bünyeye en çok hasarı manevi yıpranmışlık duyguları verir. Yaşından büyük gösteren kim varsa gidin sorun,neler yaşamıştır o.Dışarıdan bakınca bazı şeyler kolay görünebiliyo ama gerçekten zor. Bunu da kendin seçmezsin,kimse mutsuz olayım kendimi yıpratayım diye yapmaz bunu. Bundan zevk almıyorum. Ama yaşıyorum lütfen biraz anlayış.sebep bu yani. iyiymiş.
Burada bir arkadas böyle bir konuya şunu yazmıştı; eften puften sebeplerle yaşamak istemediğini söyleyen kişiler sadece bir gün bir hastanenin onkoloji servisini ziyaret etsin yeter!
Hayat her şeye ragmen devam ediyo. Belki günahımı bu dunyada çıkardım çektigim acıyla ve bu durumumla.Gelen günler ne getirir bilinmez sadece nefes alabilmek ve ondan kurtulmak istiyorum.Çok sevdiğim bir kitabın çok sevdiğim bir sözü:
Şansız bir donemden geçtiğinde ve isler istediğin gibi gitmediginde kendi hikayenin yazarı olduğunu hatırla.
Onu seçtiğin biriyle istediğin şekilde yazabilirsin ve bu güzel ya da trajik bir hikaye olabilir.